SVE NAPETIJA LIGA ŠAMPIONA! Zvezdine snove "čuva" Siti, debakl Milana, ljuti Porto i prečka koju psuje ceo NJukasl (VIDEO)

Novosti online

25. 10. 2023. u 23:19

Izuzetno zanimljive bile su večernje utakmice 3. kola Lige šampiona koje su odigrane u sredu.

СВЕ НАПЕТИЈА ЛИГА ШАМПИОНА! Звездине снове чува Сити, дебакл Милана, љути Порто и пречка коју псује цео Њукасл (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

O one prve dve odigrane u ovom danu, "Novosti" su vam već pisale, posebna pažnja obraćena je, naravno, na meč Lajpcig - Crvena zvezda, a evo šta se dešavalo i na pet preostalih:

Seltik je posle sjajne akcije u četvrtom minutu poveo protiv Atletiko Madrida golom Kjoga Furuhašija (VIDEO), ali je već u 25. Antoan Grizman poravnao rezultat ispravivši svoj kiks prilikom izvođenja penala (VIDEO).
Radost "jorgandžija" ja trajala oko 150 sekundi, usled razornog udarca iskosa s desne strane Luisa Palme (VIDEO), da bi se Alvaro Morata za novo izjednačenje pobrinuo u 53. minutu (VIDEO) sjajnim potezom i golom glavom.

Protiv Milana, Pari Sen Žermen je delovao - moćno. Poveo je u 32. minutu kada je Kilijan Mbape po levoj strani umakao odbrani roso-nerih, pa u dva poteza postigao sjajan gol sa ruba kaznenog prostora (VIDEO


Nadu italijanskom gigantu da može do pozitivnog rezultata raspršio je Randal Kolo Muani, našavši se na pravom mestu u 53. minutu (VIDEO), a u samoj završnici Kang-In Li je doneo ogromnih 3:0 "svecima" preciznim, prizemnim udarcem (VIDEO).

Ponadao se Antverp da može do čuda protiv Porta kada je prvo poluvreme rešio u svoju korist, i to zahvaljujući golu Alhasana Jusufa u 38. minutu (VIDEO), ali stvari su se drastično promenile posle velikog predaha. Najpre Evanilson svojim prvim pogotkom, na startu drugog poluvremena, pa Eustakvio u 55. minutu (VIDEO), a onda opet Evanlison, iz najlepše akcije na meču (VIDEO) doneli su nenadoknadivu prednost Portu, koju je het-trikom, uz lukav lob sa ivice kaznenog prostora, krunisao junak ovog duela (VIDEO).

Borusija Dortmund je u samom finišu prvog poluvremena povela protiv Njukasla kada je školska akcija po levom krilu i "povratna" za Feliksa Nmeču dovela da se zatrese mreža "svraka" na njihovom terenu (VIDEO). Taj rezultat, 0:1, ostao je do kraja, iako je Njukasl u poslednjem minutu sudijske nadoknade vremena imao sjajnu priliku, no prečka je razočarala sve njegove navijače (VIDEO).


I, konačno, u "Zvezdinoj" grupi, najveći favorit, Mančester siti, opravdao je tu ulogu iako mu je Jang bojs pokazao zube.

"Građani" su poveli tek u 48. minutu, kada je strelac bio Manuel Akanđi (VIDEO), ali odmah potom je izjednačio Mečak Elija, sjajnim lobom u kontri Švajcaraca (VIDEO).

Stvari na "svoje mesto" su gosti postavili preko Erlinga Holanda. On je najpre dao gol iz penala u 67. minutu (VIDEO), a onda i za 1:3 u 86., poslavši loptu neodbranjivim udarcem u mrežu (VIDEO).

Ovom pobedom Siti je ostavio Jang bojs na jednom bodu, koliko ima i Zvezda, čime crveno-beli još uvek imaju sasvim dobre šanse da prestignu Švajcarce u nastavku takmičenja, a time nastave evro-priču i na proleće.


Liga šampiona, 3. kolo - rezultati utakmica u sredu:

Grupa E:
Fejenord - Lacio 3:1 (2:0)
Seltik - Atletiko Madrid 2:2 (2:1)
Tabela: Fejenord 6, Atletiko Madrid 5, Lacio 4, Seltik 1

Grupa F:
Njukasl - Borusija Dortmund 0:1 (0:1)
PSŽ - Milan 2:0 (1:0)
Tabela: PSŽ 6, Borusija D. 4, Njukasl 4, Milan 2

Grupa G:
Lajpcig - Crvena zvezda 3:1 (1:0)
Jang bojs - Mančester siti 1:3 (0:0)
Tabela: Mančester siti 9, Lajpcig 6, Jang bojs 1, Crvena zvezda 1

Grupa H:
Barselona - Šahtjor 2:1 (2:0)
Antverp - Porto 1:4 (1:0)
Tabela: Barselona 9, Porto 6, Šahtjor 3, Antverp 0


Liga šampiona, 3. kolo - rezultati utakmica u utorak:

Grupa A: 
Galatasaraj - Bajern 1:3 (1:1)
Mančester junajted - Kopenhagen 1:0 (0:0)
Tabela: Bajern 9, Galatasaraj 4, M. junajted 3, Kopenhagen 1

Grupa B: 
Sevilja - Arsenal 1:2 (0:1)
Lans - PSV 1:1 (0:0)
Tabela: Arsenal 6, Lans 5, Sevilja i PSV po 2

Grupa C: 
Braga - Real Madrid 1:2 (0:1)
Union Berlin - Napoli 0:1 (0:0)
Tabela: Real 9, Napoli 6, Braga 3, Union Berlin 0

Grupa D: 
Inter - Salcburg 2:1 (1:0)
Benfika - Real Sosijedad 0:1 (0:0)
Tabela: Real Sosijedad i Inter po 7, Salcburg 3, Benfika 0

Bonus video: "DELIJE" NISU MOGLE DA VERUJU! Evo šta je Lajpcig pustio s razglasa pred meč Lige šampiona sa Crvenom zvezdom

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

U ZATVOR ZBOG PEDOFILIJE: Glumac iz Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad dečakom