TERALI GA IZ KLUBA, A SADA... Navijači Ajaksa su ovo uradili zbog Dušana Tadića (VIDEO)

Novosti online

27. 10. 2023. u 15:25

SRPSKI fudbaler Dušan Tadić napustio je Ajaks i pojačao Fenerbahče. Od odlaska nekadašnjeg kapitena, "kopljanicima" baš i ne ide na terenu.

ТЕРАЛИ ГА ИЗ КЛУБА, А САДА... Навијачи Ајакса су ово урадили због Душана Тадића (ВИДЕО)

FOTO> EPA

Holandski gigant igra katastrofalno, nalazi se nekadašnji polufinalista Lige šampiona na pretposlednjem mestu Eredivizije, u Ligi Evrope na poslednjem, a šta je pobeda ne znaju od 24. avgusta.

Iako najvatrenije pristalice kluba nisu u poslednje dve sezone bile u potpunosti naklonjene Dušanu Tadiću, svesni su da bez Srbina klub tone u beznađe. Upravo je to razlog zašto su u duelu sa Brajtonom skandirali Tadiću.

Naime, dok je sa razglasa Ameks stadiona išao čuveni hit "Freed from Desire", pristalice holandskog kluba pevale su svoju verziju posvećenu srpskom reprezentativcu: "Tadic on fire".

Srpski fudbaler je ovog leta iz redova kopljanika pojačao Fenerbahče i, za razliku od tima iz Amsterdama, beleži fenomenalne rezultate u dresu turskog velikana.

Tadić je u Ajaksu proveo pet godina, a u poslednjoj sezoni se našao na meti konstantnih kritika bivših fudbalera, a posebno je aktivan bio Vesli Snajder koji nije propuštao priliku da udari na kapitena, jednom prilikom je čak istakao da je ključ bolje igre tima odstranjivanje ofanzivnog veziste.

Možda i usled njegovih pritisaka Tadić je sam odlučio da je vreme da napusti Amsterdam, a već posle nepuna tri meseca nove sezone jasno je ko je bio upravu.

Dok Ajaks očekuju teški dani, Tadić i Fenerbahče gaze sve pred sobom. Imaju sve pobede (12) u dva takmičenja i dolazak srpskog reprezentativca bi mogao da velikanu iz Istanbula vrati šampionsku titulu, prvu posle 2014. godine.  

BONUS VIDEO: Selektor SAD Stiv Ker kupio deonice Majorke

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S