"NISAM DOŠAO DA GUBIM OVAKVE UTAKMICE": Vezista Barselone ljut na saigrače nakon "El Klasika"

Novosti online

29. 10. 2023. u 16:04

STIGAO je Ilkaj Gundogan letos u Barselonu kao veliko pojačanje. Odigrao je prvi "El Klasiko" i postigao je gol, ali se na kraju utakmice nije radovao.

НИСАМ ДОШАО ДА ГУБИМ ОВАКВЕ УТАКМИЦЕ: Везиста Барселоне љут на саиграче након Ел Класика

FOTO: Tanjug/AP

Real je trijumfovao na "Monžuiku" sa 2:1, a nemački vezista bio je razočaran posle utakmice. On je istakao da nije došao da gubi ovakve mečeve.

- Ne želim da me neko pogrešno shvati. Ali, kada sam ušao u svlačionicu momci jesu bili razočarani, ali posle ovako velike utakmice i poraza nadao sam se većoj frustraciji i ljutnji. To je problem. Mora da postoji više emocija, posebno kad gubite. Tada razmišljate šta ste mogli bolje i u kojim situacijama - rekao je Gundogan i dodao:

- Reagujete i onda sledećeg puta to prebacite na teren. Moramo da popravimo to ili će Real Madrid, pa čak i Đirona pobeći. Nisam došao ovde da gubim ovakve utakmice. Ima odgovornosti i sa moje strane, kao iskusan igrač ne smem da dozvolim da se to dešava ekipi - zaključio je bivši igrač Mančester sitija.

Podsetimo, Real Madrid i Đirona imaju po 28 bodova i zauzimaju prve dve pozicije na tabeli La Lige. Barselona je treća sa 24.

BONUS VIDEO: Zvezda kao kod svoje kuće - navijačka podrška i himna crveno-belih sa razglasa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata