"PUNO NAM JE SRCE": Fudbaler Partizana sija od sreće

Tanjug

02. 11. 2023. u 13:19

Fudbaler Partizana Nemanja Nikolić rekao je da je najvažnije to što se ekipa plasirala u osminu finala Kupa Srbije i da ga raduje timski duh u ekipi.

ПУНО НАМ ЈЕ СРЦЕ: Фудбалер Партизана сија од среће

Foto: M.Vukadinović

Crno-beli su u sredu na Ubu pobedili Jedinstvo sa 1:0 i plasirali se u osminu finala Kupa. Jedini gol postigao je Nikolić u 54. minutu.

"Nije bilo lako u prvom poluvremenu. Ovo su utakmice koje pozivaju na oprez, jer se igra na ispadanje. Najbitnije je da je obezbeđen prolaz u sledeću rundu takmičenja. Uvek postoji pritisak, jer je eliminacioni meč, posebno što se u prošlosti dešavalo da Partizan ne prođe dalje u utakmici u kojoj je izraziti favorit", naveo je Nikolić, preneo je klupski sajt.

"Moram istaći da smo prvi put igrali u ovom sastavu, da su šansu dobili igrači sa manjom minutažom i svakome znači da uđe u ritam i dostigne željenu formu. Ono što me raduje je izraziti timski duh i što, bez obzira na to koliko ko igra, uvek je spreman da se podredi kolektivu i maksimalno obavi svoju ulogu kada je to potrebno", dodao je on.

Upitan koji gol mu je do sada najdraži, Nikolić je rekao da su svi golovi lepi i važni, ali da mu je najdrži onaj protiv Crvene zvezde.

"Taj pogodak mi je najdraži i pamtiću ga dok sam živ, a da mi se slučajno ne desi da zaboravim, uramio sam taj dres i stoji u dnevnom boravku", dodao je on.

Nikolić je rekao da ekipi mnogo znači podrška navijača.

"Puno nam je srce kada na gostovanjima vidimo toliki broj grobara i nema potrebe da objašnjavam koliko je lakše kada te nosi njihova pesma i neprekidna podrška. Voleo bih da tako bude i na JNA jer je sa njima pobeda uvek bliža", naveo je.

Partizan je jedina neporažena ekipa u Superligi i prvi je na tabeli sa šest bodova više od drugoplasirane Crvene zvezde.

U sledećem kolu Partizan ide u Novi Pazar, pa dočekuje Čukarički pre pauze zbog obaveza reprezentacija u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

"Želja za pobedom i maksimalna posvećenost ovih momaka se ne dovodi u pitanje, bez obzira na to ko je protivnik. Očekuju nas dva izuzetno teška meča, ali kao što i trener Duljaj uvek konstatuje - za nas je svaka sledeća utakmica novo finale i bez obzira na trenutni ritam i raspored, moramo ići preko maksimuma da ostvarimo ciljeve", rekao je Nikolić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ U PROBLEMU: Ako ne zaigra na ovim turnirima, uslediće kazna