ALEKSANDAR DRAGOVIĆ: "Ružno je što pojedini pišu, Zvezda će biti šampion i ove sezone"

Novosti online

02. 11. 2023. u 15:48

FUDBALSKI klub Crvena zvezda remizirao je protiv TSC-a iz Bačke Topole 1:1.

АЛЕКСАНДАР ДРАГОВИЋ: Ружно је што поједини пишу, Звезда ће бити шампион и ове сезоне

FOTO: M. Vukadinović

Nakon meča navijači su izviždali pulene Baraka Bahara, a klub se oglasio saopštenjem u kome je naveo da su navijači crveno-belih obavili razgovor sa igračima kluba sa Marakane. Takođe, klub je dao puno poverenje izraelskom stručnjaku.

Danas se zbog svega što se dogodilo oglasio i kapiten Zvezde Aleksandar Dragović.  

- Ružno je ovo što pojedini mediji danas objavljuju vezano za razgovor igrača i navijača. Tu priču guraju ljudi koji ne žele dobro Crvenoj zvezdi. Mi osećamo neizmernu ljubav i emociju koju naši navijači imaju prema klubu i takođe osećamo ogromnu podršku koju imamo od njih. Istina je da smo imali sastanak ispred zgrade sinoć posle utakmice, ali je to bio iskren i konstruktivan razgovor sa navijačima posle meča sa TSC-om. To su sasvim normalni razgovori koji se dešavaju između igrača i naroda koji voli Crvenu zvezdu. Shvatamo koliko ih boli svaki neuspeh i kiks, naročito kada se to odrazi na plasman na tabeli. Normalno smo razgovarali i jedni drugima rekli šta imamo. Uvereni smo da imamo kvalitet i snagu da izađemo iz ove rezultatske krize. Navijači su uz nas svaki meč, svih 90 minuta. Tako je bilo i protiv TSC-a, navijali su do poslednjeg trenutka i verovali u nas. Želimo da im vratimo odnosom i igrom na terenu. Svesni smo da smo u krizi i taj razgovor sa njima će sigurno doprineti da što pre i lakše izađemo iz nje. Rekli su nam sve što im je na duši i koliko im je ovo teško palo. Nije bilo nikakvih neprijatnih tonova, a kamoli nečeg više. Opravdaćemo taj njihov odnos prema nama, kao i svih zvezdaša, koji i dalje veruju u ovaj tim, ali i kluba koji nam je dao veliku podršku. Verujem da će već protiv Radnika tribine biti solidno popunjene i da će se videti napredak u našoj igri i naravno rezultatu. Mogu samo da svima poručim da će Crvena zvezda biti šampion i ove sezone, po sedmi put uzastopno, poručio je Aleksandar Dragović.

BONUS VIDEO: SPEKTAKL U NOVOM PAZARU: Predstavljen Adem Ljajić

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ U PROBLEMU: Ako ne zaigra na ovim turnirima, uslediće kazna