BARAK BAHAR NAPUSTIO BEOGRAD: Trener Crvene zvezde otišao iz Srbije (FOTO)

Novosti online

13. 11. 2023. u 20:08

Trener FK Crvena zvezda Barak Bahar rešio je da napusti Beograd tokom reprezentativne pauze koja je nastala u klupskom fudbalu.

БАРАК БАХАР НАПУСТИО БЕОГРАД: Тренер Црвене звезде отишао из Србије (ФОТО)

FOTO: FK Crvena zvezda/N. Mitić

Otkako je početkom septembra buknuo rat u Izraelu, Bahar je samo sredstvima telekomunikacije bio u kontaktu sa porodicom, pa se sada u domovinu uputio čim se za to ukazala prilika.

O tome je javnost obavestio na Instagramu, fotografijom prilikom ukrcavanja u avion:

Instagram / Barak Bahar

Podsetimo, Bahar je iz saosećanja sa žrtvama u Izraelu njima odao počast na poseban način tokom meča Radnički Kragujevac - Crvena zvezda, potom u dva navrata nije davao uobičajene analize i najave prvenstvenih utakmica, ali je to u poslednje vreme počeo da čini.

Kada se povelo pitanje da li se plaši otkaza i da li su mu misli daleko više u Izraelu nego u taboru crveno-belih, on je odgovorio da je potpuno posvećen poslu i da privatna situacija, kao i ona kroz koju prolazi njegova zemlja, ne utiče na njegov rad u Zvezdi.

Koliko će se u Izraelu Bahar zadržati, za sada je nepoznato. 

Podsetimo, Crvena zvezda svoje naredne mečeve igra 25. i 28. novembra, najpre u gostima protiv novosadske Vojvodine, a onda i u Bernu, gde je čeka odlučujući meč Lige šampiona, protiv Jang bojsa, s kojim se srpski prvak bori za treće mesto u grupi, time i plasman u Ligu Evrope na proleće.

Što se tiče domaćeg prvenstva, Baharova ekipa je druga, sa 34 boda, šest manje od vodećeg Partizana koji je golom Mihajla Ilića u 96. minutu na dramatičan način ovog vikenda savladao ekipu Čukaričkog.

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjA KOREOGRAFIJA: Ovo su "delije" uradile za meč Zvezda - Jang bojs u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (3)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata