"ORLOVI" PUNI OTPIMIZMA PRED BUGARSKU: Spremamo se da ostvarimo ono što srpski fudbal dugo čeka

Novosti online

17. 11. 2023. u 18:27

FUDBALERIMA Srbije ostao je još jedan korak do velikog cilja - plasmana na Evropsko prvenstvo. Da će "orlovi" biti deo velikog takmičenja u Nemačkoj nemaju dilemu Filip Mladenović i Nemanja Gudelj.

ОРЛОВИ ПУНИ ОТПИМИЗМА ПРЕД БУГАРСКУ: Спремамо се да остваримо оно што српски фудбал дуго чека

FOTO: FSS

Bez obzira na to što je Crna Gora pobedila Litvaniju (2:0) i Mađarska remizirala sa Bugarskom (2:2), levi bek Panatinaikosa ističe da to ništa ne menja u planovima naše reprezentacije.

- Rezultati iz Podgorice i Sofije ništa ne menjaju, sve je na nama što smo i očekivali na kraju ovih kvalifikacija, da mi kreiramo našu sudbinu. Znamo šta nam je činiti i svakako se nadamo najboljem epilogu - rekao je Mladenović za sajt "FSS".

Istakao je da su on i saigrači gledali dve pomenute utakmice.

- Crna Gora je zaista dobro odigrala, jako ušla u meč i kasnije rutinski dobila utakmicu. Postigli su golove na vreme. Nema šta, nama ostaje meč sa Bugarskom, moramo da damo sve od sebe, znamo šta želimo i koliko možemo.

Ipak, naglasio je da nema lakih utakmica, kao i to da se ekipa dobro sprema za okršaj sa Bugarima.

- Spremamo se i jedva čekamo nedelju da ostvarimo ono što naš fudbal čeka četvrt veka. Mislim da ova generacija zaslužuje plasman na Evropsko prvenstvo - naveo je Mladenović.

Filip Mladenović/FOTO: FSS

Njegov saigrač Nemanja Gudelj je poručio da ekipa želi da ostvari san mnogih i bude deo kontinentalnog takmičenja koje će se 2024. godine održati u Nemačkoj.

- Nismo obraćali mnogo pažnju na rezultate drugih utakmica, samo nam je važno da mi o sebi odlučujemo. Fokusirani smo da protiv Bugarske damo maksimum i plasiramo se na Evropsko prvenstvo. Odavno u fudbalu nema lakih protivnika, mora u svaki meč da se uđe 100 odsto, a znamo da su Bugari vratili u tim neke starije, iskusnije igrače. Bićemo koncentrisani, fokusirani i nadam se najboljem epilogu - istakao je fudbaler Sevilje.

Borbeni igrač je u prijateljskom meču sa Belgijom bio kapiten reprezentacije Srbije.

- Ogromna čast za mene, osetiš ponos, jer ponos je igrati za Srbiju, a još poneti kapitensku traku, posebna čast. Zaista sam presrećan zbog svega - zaključio je Gudelj.

Podsetimo, utakmica Srbija - Bugarska igra se u nedelju od 15 časova na stadionu "Dubočica" u Leskovcu.

BONUS VIDEO: KOREOGRAFIJA ZA PAMĆENjE: Ovo su "delije" uradile pred Zvezda - Lajpcig u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk