"VAŽNO JE DA U NEMAČKOJ NAPRAVIMO POMAK": Dragan DŽajić se oglasio posle velikog uspeha Srbije

Novosti online

19. 11. 2023. u 17:35

SRBIJA je ostvarila veliki uspeh plasiravši se na Evropsko prvenstvo posle 24 godine. Nakon utakmice sa Bugarskom oglasio se predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić.

ВАЖНО ЈЕ ДА У НЕМАЧКОЈ НАПРАВИМО ПОМАК: Драган Џајић се огласио после великог успеха Србије

FOTO: FSS

Nije prvi čovek našeg fudbala krio zadovljstvo zbog ovoga što su uradili selektor Dragan Stojković Piksi i njegovi izabranici.

- Drago mi je da posle 24 godine Srbija ide direktno na Evropsko prvenstvo. Ja sam i pre početka kvalifikacija rekao da neće biti lako, da više nema lakih protivnika. To se i obistinilo. Čestitam svima, stručnom štabu i igračima. Važno je da u Nemačkoj napravimo mali pomak u odnosu na Svetsko prvenstvo. Srpski fudbal ima dobre igrače i može to da bude bolje nego što je u sadašnjem trenutku - istakao je Džajić.

Podsetimo, Srbiji je odigrala nerešeno sa Bugarskom u Leskovcu (2:2), ali taj rezultat je bio dovoljan da se izbori plasman na EURO 2024.

BONUS VIDEO: Vatromet i slavlje "orlova" - Srbija je na EURO nakon 24 godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

BUGARKA SE POHVALILA SUSRETOM SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM: Evo šta mu je poklonila (FOTO)