PROVOKATOR ŠAĆIRI UJEO "SVOJE" ZA SRCE: Govorio o svinjcu u Prištini i nije mu prvi put

Novosti online

21. 11. 2023. u 09:26

Džerdan Šaćiri, uz Granita Džaku omiljeni sin lažne države Kosovo, iako godinama igra za Švajcarsku, bio je uvek omiljen među Albancima.

ПРОВОКАТОР ШАЋИРИ УЈЕО СВОЈЕ ЗА СРЦЕ: Говорио о свињцу у Приштини и није му први пут

FOTO: Tanjug/AP

Ali izgleda da je toj ljubavi došao kraj. Naime, čovek koji je bio najviše poznat kao provokator Srba pred meč Švajcarske i tzv. Kosova dao je izjavu koja je razbesnela Šiptare.

- Zaista želim da pobedimo utakmicu i da slavimo pred našim navijačima na kraju ove posebne utakmice. Naravno, voleo bih i da postignem gol, jer volim da dajem golove za Švajcarsku i slaviću ako dam protiv Kosova. Ali neću preterivati, jer poštovanje prema Kosovu mi nalaže da ne slavim burno - rekao je Šaćiri, ali to je bio samo deo onog što se nastavilo. 

Podsećanja radi, Eran Zahavi je posle meča između Izraela i lažne države Kosovo stadion u Prištini nazvao "svinjcem", a sa njim se sada složio i Šaćiri.

Momak rođen u južnoj srpskoj pokrajini, u Gnjilanu, a koji nosi dres reprezentacije Švajcarske, još jednoj je za srce ujeo kosovske Albance.

- Kosovo mora da promeni atmosferu u timu, a potrebna im je i bolja infrastruktura. Taj stadion je u tako lošem stanju, to je loš imidž za zemlju. Zaslužuju bolje - poručio je Šaćiri.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

PROBLEM ZA ZVEZDU: Milojević morao da zameni jednog od ključnih igrača