MILAN U PROBLEMU PRED NASTAVAK LIGE ŠAMPIONA: ''Rosoneri'' bez najboljeg igrača napadaju Dortmund?

Novosti online

21. 11. 2023. u 12:52

Fudbaler Milana Portugalac Rafael Leao najverovatnije će zbog povrede da propustiti meč petog kola grupe F Lige šampiona protiv Borusije iz Dortmunda, prenose danas italijanski mediji.

МИЛАН У ПРОБЛЕМУ ПРЕД НАСТАВАК ЛИГЕ ШАМПИОНА: Росонери без најбољег играча нападају Дортмунд?

FOTO: EPA

Leao je povredio tetivu 11. novembra na utakmici 12. kola Serije A protiv Lećea (2:2) u Seriji A. Klub iz Milana je tada saopštio da će portugalski fudbaler da odsustvuje van terena dve do tri nedelje.

Leao je zbog povrede propustio utakmice Portugalije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine protiv Lihtenštajna i Islanda.

Kalčomerkato navodi da oporavak portugalskog igrača ne ide onako kako su očekivali u Milanu, zbog čega će Leao da propusti meč sa Borusijom, koji je na programu 28. novembra na San Siru.
Prvo mesto na tabeli grupe F LŠ drži Borusija sa sedam bodova, Pari Sen Žermen ima šest, Milan je treći sa pet, a poslednjeplasirani Njukasl je osvojio četiri boda.

BONUS VIDEO: Vatromet i slavlje "orlova" - Srbija je na EURO nakon 24 godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 14:07

Komentari (0)

U ZATVOR ZBOG PEDOFILIJE: Glumac iz Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad dečakom