MILENKOVIĆ I FIORENTINA UBEDLJIVI: Sjajno izdanje Samardžića i Lazića

Tanjug

03. 12. 2023. u 18:14

Fudbaleri Fiorentine pobedili su danas u Firenci ekipu Salernitane rezultatom 3:0 u utakmici 14. kola Serije A.

МИЛЕНКОВИЋ И ФИОРЕНТИНА УБЕДЉИВИ: Сјајно издање Самарџића и Лазића

FOTO: M. Vukadinović

Golove za klub iz Firence postigli su Lukas Beltran iz šestom iz penala, Rikardo Sotil u 18. i Đakomo Bonaventura u 56. minutu. Ceo meč za Fiorentinu odigrao je srpski reprezentativac Nikola Milenković.

Fiorentina je trenutno peta na tabeli Serije A sa 23 boda, a u narednom kolu gostovaće Romi. Salernitana je poslednja na tabeli sa osam bodova, a u narednom kolu na svom terenu igraće sa Bolonjom.

Fudbaleri Udinezea i Verone odigrali su u Udinama bez pobednika, 3:3. Dva gola za Udineze postigao je Lorenco Luka u 30. i 72. minutu, a jednom se u strelce upisao Kristijan Kabasele u 16. minutu. Strelci za goste bili su Milan Đurić iz penala u 37, Siril Ngongea u 61. i Tomas Anri u sedmom minutu nadoknade vremena.

Srpski fudbaler Lazar Samardžić odigrao je ceo meč za Udineze, a asistirao je kod gola Kabaselea. Srpski reprezentativac Darko Lazović bio je u startnoj postavi Verone, a zamenjen je u 84. minutu.

Udineze je 16. na tabeli sa 12 bodova, a u narednom kolu gostovaće Interu. Verona je 18. na tabeli sa 10 bodova, a u narednom kolu Serije A igraće na svom terenu sa ekipom Lacija.

Ranije danas Leće i Bolonja odigrali su nerešeno 1:1.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 14:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S