MAKSIMOVIĆ PETI NAJMLAĐI DEBITANT ZVEZDE: Da uradimo ono što niko u istoriji nije...

Novosti online

06. 12. 2023. u 20:18

Pamtiće talentovani Andrija Maksimović današnji dan i utakmicu sa niškim Radničkim do kraja života, s obzirom na to da je sa 16 godina, šest meseci i jednim danom, postao peti najmlađi debitant u istoriji Crvene zvezde.

МАКСИМОВИЋ ПЕТИ НАЈМЛАЂИ ДЕБИТАНТ ЗВЕЗДЕ: Да урадимо оно што нико у историји није...

FOTO: FK Crvena zvezda

On je nakon meča govorio o svom debiju.

 - Ostvario mi se dečački san i zaista sam srećan zbog toga što sam imao priliku da zaigram za Zvezdu i to još na Marakani pred našim navijačima. Hvala stručnom štabu na ukazanom poverenju, a na meni je da nastavim da radim i da pokušam da se izborim za novu priliku. Drago mi je i da smo uspeli da se plasiramo u narednu rundu Kupa Srbije, sve sa ciljem da odbranimo duplu krunu, tačnije osvojimo četvrtu u nizu, što nikom u istoriji srpskog fudbala nije pošlo za nogom. Što se tiče informacije da sam peti najmlađi debitant, zapravo sam je znao, jer je izaša lista kada su moji "klasići" Milosavljević i Vukojević debitovali. Otprilike sam znao da ću biti prvi vrhu, i naravno, kada vidim ko je sve na toj listi, mogu samo da budem ponosan na sebe - istakao je ofanzivac rođen 5. juna 2007. godine.

Maksimović je već osetio barut seniorskog fudbala u aktuelnoj sezoni, s obzirom na to da je za Grafičar, čiji je najbolji strelac sa šest pogodaka, upisao 16 nastupa.

ZVEZDINI NAJMLAĐI DEBITANTI

1. Ivan Ilić - 16 godina i 15 dana

2. Milko Đurovski - 16 godina i 43 dana
3. Veljko Milosavljević - 16 godina, tri meseca i 20 dana
4. Luka Jović - 16 godina, pet meseci i 5 dana
5. Andrija Maksimović - 16 godina, šest meseci i dan

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

PREVIŠE JE PASIVAN, TITULA NEĆE DOĆI SAMA: Federer uputio oštre reči Zverevu