AU! Evo šta je trener Partizana Igor Duljaj rekao o Zvezdinoj filijali, Grafičaru, posle megdana u Kupu Srbije

Novosti online

07. 12. 2023. u 18:14

Trener Partizana Igor Duljaj teško je podneo tok meča Partizan - Grafičar u Kupu Srbije, ali je ishodom, naravno, bio zadovoljan.

АУ! Ево шта је тренер Партизана Игор Дуљај рекао о Звездиној филијали, Графичару, после мегдана у Купу Србије

FOTO: FK Partizan

Podsetimo, Partizan je boljim izvođenjem penala eliminisao Grafičar u izuzetno zanimljivoj utakmici osmine finala Kupa, a Duljaj ne samo da je imao reči hvale za svoje izabranike, već i za suparnika - filijalu Crvene zvezde.

- Iskren da budem, očekivao sam da bude ovakva utakmica, imao sam ih kao igrač. Protivnik je bio veoma motivisan, u pitanju je izuzetno mlada ekipa koja je želela da se dokaže. Mnogima od njih (iz Grafičara) predviđam lepu budućnost. Moram, naravno, da pohvalim i moj tim. Mnogo je teško igrati svaku  utakmicu na pobedu, posebno ako je ona unapred dobijena. Cilj je, što je najvažnije, ostvaren, a lepo je što je publika mogla da vidi mladog Jovanovića koji je i dao gol. Hteo bih da se na kraju zahvalim i navijačima, koji su došli da nas podrže po ovom hladnom vremenu - rekao je Duljaj za TV Arena sport.


Trener fudbalera Grafičara Marko Neđić izjavio je posle utakmice da je isključenje Babakara Mbupa poremetilo njegov tim.


- Zadovoljni smo, momci su ispoštovali sve što smo se dogovorili. Crveni karton nas je omeo, čestitam Partizanu na prolasku, ali i svojim momcima", istakao je Neđić.
 

Podsetimo, prethodno su se u četvrtfinale Kupa plasirali Vršac, Čukarički, Voždovac, Radnički 1923, Novi Pazar, Vojvodina i Crvena zvezda.

Osmina finala Kupa Srbije u fudbalu 2023/2024 - rezultati


Vršac - Napredak 1:0
Partizan - Grafičar 1:1, penalima 5:4
Čukarički - Javor 4:1
Voždovac - Radnički Sremska Mitrovica 6:3
Radnički 1923 - Smederevo 5:0
Inđija - Novi Pazar 2:3
Mladost GAT - Vojvodina 0:3
Crvena zvezda - Radnički Niš 5:0

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata