RANJEN SUDIJA SA UEFA LICENCOM: Rat u Izraelu uzima sve veći danak

Novosti online

09. 12. 2023. u 19:45

Sudija najjačeg fudbalskog ranga u Izraelu i arbitar sa licencom UEFA teško je ranjen u petak uveče, dok je, kao rezervista, učestvovao u sukobima sa Hezbolahom na severu Izraela.

РАЊЕН СУДИЈА СА УЕФА ЛИЦЕНЦОМ: Рат у Израелу узима све већи данак

FOTO: M. Vukadinović

Izraelsko udruženje fudbalskih sudija navelo je da je sudija izraelske Premijer lige Niv Steif (28), koji služi u oklopnom korpusu Izraelskih odbrambenih snaga (IDF), zadobio povrede nakon udara protivtenkovskog projektila, preneo je Tajms of Izrael.

On je prebačen helikopterom u bolnicu u Haifi, gde je imao nekoliko teških operacija, a sada je u stabilnom stanju, dodaje se u saopštenju.

Udruženje sudija navodi da su njihovi predstavnici posetili Steifa u bolnici i da će njemu i njegovoj porodici pružiti neophodnu pomoć dok se ne oporavi.

- Niv je mlad i obećavajući sudija, ujedno je jak momak, uvereni smo i molimo se da će uspeti da prevaziđe povrede i nastavi sa normalnim životom, kako privatno, tako i profesionalno - navodi se u saopštenju.

Steif je bio četvrti sudija ove sezone u kvalifikacijama za Ligu konferencija, na mečevima Škupi-Levski i Torpedo Kutaisi - Sarajevo, u julu.

BONUS VIDEO: POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MaxBet lansirao prvu potpuno AI generisanu marketinšku kampanju