DOBRE VESTI ZA CRVENU ZVEZDU: Mančester siti bez najboljeg fudbalera dolazi u Beograd?

Novosti online

10. 12. 2023. u 13:30

Norveški fudbaler Erling Haland neće igrati za Mančester Siti danas u gostima protiv Lutona u meču 16. kola Premijer lige i neizvestan je za utakmicu Lige šampiona protiv Crvene zvezde.

ДОБРЕ ВЕСТИ ЗА ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ: Манчестер сити без најбољег фудбалера долази у Београд?

Tanjug/AP

Kako piše engleski dnevnih "San", Haland se muči sa povredom stopala već duže vreme, a menadžer "građana" Pep Gvardiola će odluku o dolasku Norvežanina u Beograd na megdan šampionu Srbije doneti u ponedeljak uveče ili u utorak ujutru, na dan leta za Beograd.

"San" međutim smatra da su male šanse da Haland zaigra protiv Crvene zvezde, jer pominje da je Norvežanin neizvestan čak i za prvenstveni meč protiv Kristal Palasa koji je na programu sledećeg vikenda. 

BONUS VIDEO: POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 14:07

Komentari (1)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!