ZVEZDA ZAVRŠILA UČEŠĆE U LIGI ŠAMPIONA: Majstorija Šljivića obeležila duel omladinaca crveno-belih i Sitija (VIDEO)

Č. V.

13. 12. 2023. u 15:53

OMLADINCI FK Crvena zvezda takmičenje u Ligi šampiona okončali su remijem sa Mančester sitijem sa 2:2 u utakmici 6. kola koja je odigrana na stadionu Voždovca.

ЗВЕЗДА ЗАВРШИЛА УЧЕШЋЕ У ЛИГИ ШАМПИОНА: Мајсторија Шљивића обележила дуел омладинаца црвено-белих и Ситија (ВИДЕО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Izabranici Nenada Milijaša su do prednosti stigli u 20. minutu preko Jovana Šljivića. Vezista crveno-belih postigao je fantastičan pogodak. Sjajno je šutirao iskosa sa leve strane i poslao loptu u rašlje gola koji je čuvao Džordž Mari-Džons.

Gosti su do izjednačenja stigli u 36. minutu preko Eštona Mira. Zvezda je ipak sa prednošću otišla na odmor. Igrao se 41. minut kada je Andrija Maksimović dobru akciju krunisao golom.

U drugom poluvremenu bilo je prilika na obe strane. Rezultat se nije menjao sve do 76. minutu kada je Mančester siti drugi put na utakmici stigao do izjednačenja. Farid Alfa-Rupret je umakao odbrani domaćeg tima i uspeo je da savlada Vuka Draškića.

Mogli su crveno-beli veoma brzo da vrate vođstvo, ali je šut koji je Šljivić uputio glavom zaustavila stativa. Prednost domaćem timu treći put na meču mogao je da donese i Markočević, no nije bio precizan.

Do kraja utakmice golova nije bilo, pa su ekipe morale da se zadovolje podelom bodova u utakmici koja nije imala rezultatski značaj.

Zvezda je učešće u Ligi šampiona završila na trećem mestu na tabeli sa četiri boda, dok su "građani" prvi sa 14.

BONUS VIDEO: Trening fudbalera Crvene zvezde pred duel sa Mančester sitijem

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)