GRUPA KAO U LIGI ŠAMPIONA: Oglasio se Igor Matić nakon poslednjeg meča Čukaričkog u Evropi

Novosti online

14. 12. 2023. u 21:58

FUDBALERI Čukaričkog ubeležili su šest poraza u isto toliko mečeva u Ligi konferencije. Nakon poraza od Genka (2:0) Igor Matić sumirao je ut

ГРУПА КАО У ЛИГИ ШАМПИОНА: Огласио се Игор Матић након последњег меча Чукаричког у Европи

FOTO: FK Čukarički

Igor Matić svestan je da je ovo maksimum Čukaričkog.

- Potpuno zaslužena pobeda Genka, danas u bili bolji, sveži, hitriji, brži, bolje su odluke donosili i zasluženo su slavili. Čestitam njihovom treneru i njihovoj ekipi na zasluženom trijumfu. U ovom trenutku ovo je naš maksimum u odnosu na ekipe sa kojima smo bili u grupi. Idemo dalje, dižemo glavu i okrećemo se obavezama u našem prvenestvu - kazao je Matić i potom otkrio kako je gledati meč sa tribina, zbog crvenog kartona koji je dobio na prošloj utakmici protiv Ferenecvaroša:

- Bolje se vidi odozgo nego dole na terenu. Ovo je za nas jedna velika škola, imali smo grupu na nivou Lige šampiona, ako pričamo o svim ekipama koje su bile sa nama u grupi. Genk, tim koji je vicešampion Belgije, Ferencavorš i finalista prošlogodišnje Lige konferencije. Ovo je za nas kao školovanje na Harvardu, ovo su vrhunske ekipe i kažnjavaju svaku minimalnu grešku. Ako ne donesemo dobru odluku sa loptom imaćemo problem, on su brzi, baš kao što sam juče rekao, imaju fenomenalnu tranziciju i jako je teško ako ne donosiš pametne odluke. Igračima sam rekao da podignu glavu gore i da se sada okrenem domaćem prvenstvu. Moramo da se osvežimo, što bolje pripremimo i probamo da završimo prvenstvo na mestu koje nas vodi u Evropu, rekao je Matić. .

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S