ZVEZDA MISLI NA BUDUĆNOST: Crveno-beli potpisali ugovore sa trojicom mladih igrača

Novosti online

18. 12. 2023. u 15:30

U FOKUSU Crvene zvezde je predstojeći večiti derbi sa Partizanom. Ipak, crveno-beli misle i na budućnost pa su produžili ugovore sa trojicom mladih fudbalera.

ЗВЕЗДА МИСЛИ НА БУДУЋНОСТ: Црвено-бели потписали уговоре са тројицом младих играча

FOTO: FK Crvena zvezda

Saradnja je produžena sa Veljkom Vukojevićem i Bratislavom Marićem, dok je profesionalni ugovor potpisao Luka Zarić.

Predsednik šampiona Srbije Svetozar Mijailović je istakao da je ovo veliki dan za ovu trojicu igrača.

- Reč je o članovima Zvezdine elitne grupe, o kojoj klub i akademija posebno vode računa. To je pravi odnos, jer kroz pomenuti projekat želimo da kompletno osposobimo mladog čoveka za fudbal, ali i život. Verujem da će momci opravdati poverenje koje im je klub pružio uz želju da potpišu još mnogo ugovora i imaju blistave karijere i da izrastu u velike ljude - rekao je Mijailović.

Direktor Omladinske škole Zvezde Nikola Jelić naglasio je da su Vukojević, Marić i Zarić ovo zaslužili ponašanjem i zalaganjem na terenu.

- Tokom jeseni smo pokazali koliko računamo na mlade fudbalere i kakva ih blistava budućnost čeka, pa se nadam da će u prvom timu biti sve više igrača stasalih u Omladinskoj školi. Vukojević je imao odličnu polusezonu i debitovao za prvi tim, uz nadu da će se na proleće izboriti za veću minutažu. Marić je ove jeseni igrao za Grafičar, veći deo utakmica je bio starter i time je zaslužio produžetak ugovora. Zarić je standardan reprezentativac i mlađi kadet Crvene zvezde, a nadam se da će uskoro postati i prvotimac - istakao je Jelić.

Veljko Vukojević je rođen 2006. godine u Šapcu, najbolje se snalazi na poziciji krilnog napadača, a trenutno nastupa za omladinsku selekciju čiji je prvi strelac.

Bratislav Marić pokriva pozicije levog beka i štopera, stariji je dve godine od Vukojevića, a trenutno kao pozajmljen fudbaler nastupa za Grafičar i važan je igrač Zvezdinog razvojnog tima.

Najmlađi od potpisnika je Luka Zarić, rođen 2008. godine, koji pokriva poziciju krilnog napadača i jedan je od najboljih fudbalera mlađih kadeta Zvezde.

BONUS VIDEO: NAVIJAČI ZVEZDE PODIGLI ŠALOVE: Još jedna koreografija na "Marakani"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)