LIVERPUL U PROBLEMIMA: Klop ostao bez još jednog beka zbog povrede

Filip Milošević

24. 12. 2023. u 12:20

Fudbaler Liverpula Kostas Cimikas će pauzirati mesecima zbog preloma ključne kosti koji je zadobio u subotnjem remiju protiv Arsenala (1:1), preneli su danas svi britanski mediji.

ЛИВЕРПУЛ У ПРОБЛЕМИМА: Клоп остао без још једног бека због повреде

FOTO: Tanjug/AP

Kako piše britanski Miror, Cimikas je polomio ključnu kost prilikom pada koji se desio posle starta veziste Arsenala Bukaja Sake i sudara sa menadžerom Liverpula Jirgena Klopa.

Reprezentativac Grčke će, kako tvrdi list, pauzirati najmanje tri meseca, možda i duže, što znači da neće moći da igra ni za reprezentaciju u martovskom baražu za plasman na EURO 2024. 

Miror dodaje da će Liverpul posle povrede Cimikasa, i od ranije Endija Robertsona, pokušati da angažuje levog beka već posle Nove godine, čim započne prelazni rok. 

Liverpul je u igri na četiri fronta, jer se plasirao u polufinale Liga Kupa, osminu finala Lige Evrope, a za dve nedelje startuje i u FA Kupu, dok je u Premijer ligi u ravnopravnoj trci za titulu sa Arsenalom i Mančester Sitijem.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TENISKI ZEMLJOTRES: Federer se vraća na teren!