RADNIČKI DOVEO NAPADALA: Nišlije angažovale drugo pojačanje

Novosti online

27. 12. 2023. u 20:49

FUDBALSKI klub Radnički dobio je i drugo pojačanje u zimskom prelaznom roku. Bosanskohercegovački napadač, Semir Smajlagić, novi je igrač "Reala sa Nišave".

РАДНИЧКИ ДОВЕО НАПАДАЛА: Нишлије ангажовале друго појачање

FOTO: FK Radnički Niš

On ima 25 godina i visok je 191 centimetar. Iza sebe ima bogato iskustvo u nastupima za klubove iz BiH i inostranstva.

Karijeru je započeo u FK Sarajevo, gde je nakon igara u mlađim selekcijama stigao do prvog tima. Usledili su transferi u slovenačku Goricu, zatim Mladost Kakanj, tuzlansku Slobodu, te nastupi u kazahstanskim klubovima Astana i Kizilžar. Bio je član uzbekistanskog Nasafa, Tuzla sitija i Kabajlija iz Alžira. Semir Smajlagić svojevremeno je bio član i kadetske i omladinske selekcije Bosne i Hercegovine.

Po dolasku na "Čair", podelio je prve utiske i očekivanja u nastavku sezone.

- Ovo je svakako veliki izazov i novi stepenik u mojoj karijeri. Iskreno sam srećan što sam došao u Radnički, ovo je veliki klub i oduvek je to i bio. Znam da je u Radničkom dubok trag ostavio moj zemljak Nermin Haskić. Na meni je da probam da ponovim njegove partije i uspehe. Nadam se da će biti puno golova i da ćemo na kraju sezone biti radosni i navijači i ja - rekao je Smajlagić.

Podsetimo, Radnički je pre Smajlagića pojačao i kamerunski reprezentativac Kolins Fai, koji pokriva poziciju desnog beka. Sportski sektor kluba najavio je još nekoliko pojačanja pre polaska na pripreme za nastavak sezone u Superligi Srbije.

BONUS VIDEO: NAVIJAČI ZVEZDE PODIGLI ŠALOVE: Još jedna koreografija na "Marakani"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MaxBet lansirao prvu potpuno AI generisanu marketinšku kampanju