MIJAILOVIĆ NAJBOLJI TRENER U VRŠCU: Organizacija fudbalskih trenera dodelila godišnje priznanje

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

28. 12. 2023. u 12:19

TRENERSKA organizacija Gradskog fudbalskog saveza Vršca proglasila je Nenada Mijailovića za najboljeg fudbalskog trenera u 2023. godini.

МИЈАИЛОВИЋ НАЈБОЉИ ТРЕНЕР У ВРШЦУ: Организација фудбалских тренера доделила годишње признање

Foto: B.Josimov

Ovaj iskusni strateg je u prošloj sezoni vodio OFK Vršac u Prvoj ligi Srbije i izborio opstanak, što ga je i kvalifikovalo za ovo priznanje. Sezonu 2023/24. počeo je kao pomoćnik u superligašu Novi Pazar, zatim je preuzeo Kolubaru iz Lazarevca i na kraju Železničar iz Pančeva.

-Najdraže je priznanje od kolega i prijatelja iz kuće u kojoj sam ponikao. Nadam se da sam ga zaslužio predanim radom. Svi moramo biti ponosni na činjenicu da Vršac ima klub koji je godinu i po dana stabilan drugoligaš i što je ostvario veliki uspeh plasmanom među osam najboljih u Kupu Srbije. OFK Vršac će zauvek biti u mom srcu, zajedno sa svim ljudima koji su doprineli da dođem do Superlige i do ovog priznanja – rekao je Mijailović na svečanosti u Vršcu.

Predsednik Trenerske organizacije Aleksandar Kakovan istakao je i da su treneri koji rade sa klubovima u nižim rangovima takođe napravili dobre rezultate, kao i da su posebno ponosni na masovnost, rad i rezultate mlađih kategorija.

Trenerska organizacija trenutno broji oko 40 članova, a odskoro su pojačani i sa petoricom novih mladih stručnjaka, koji su položili za C licencu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TURIZAM KAO FAKTOR MIRA: Obrazovno i duhovno iskustvo koje širi um