„Sportlight” i SOCCERBET okupili krem srpskog sporta

Promo

29. 12. 2023. u 16:00

Na kraju godine prilika je bila da se prijatelji sporta okupe na jednom mestu. Emisija „Sportlight“ ih je u prethodnih 128 epizoda okupljala pojedinačno, a sada su ih Igor Miklja i Kompanija SOCCERBET sve zajedno ugostili. U restoranu „Trattoria Sette Nani”, na adresi Kralja Petra 20 u Beogradu, okupio se krem domaćeg sporta. Ugledni treneri, sportisti, funkcioneri, ali i glumci i ostali iz filmske industrije, proveli su nekoliko sati uz piće i ketering uživajući i prepričavajući događaje od kojih bi se napisale sportske knjige.

„Sportlight” и SOCCERBET окупили крем српског спорта

Foto: Promo

Aleksandar Trifunović, Gordan Petrić, Milovan Rajevac, Zoran Savić, Miodrag Grof Božović, Srđan Dragojević, Nikola Jovanović, Rade Zalad, Mirko Poledica, Dragiša Binić i mnogi drugi ulepšali su događaj.

- Zaista divno druženje i lepa prilika da se vidimo. Hteo bih da poželim Igoru Miklji i SOCCERBET-u sve najlepše u 2024. godini. Mnogo uspeha na poslovnom planu, ali iznad svega zdravlja i sreće. Ovakve emisije su ono što i sam biram da gledam jer je kvalitetno i edukativno – kazao je Milovan Rajevac.

Foto: Promo

Čestitkama se pridružio i Dragiša Binić.

- Ovde je više poseta prijatelja nego oficijalni koktel. Prilika da se vidimo, ispričamo i uživamo u godini koju ispraćamo. Želim da bude što više lepih momenata u 2024. kako vama, tako i vašim igračima – poručio nam je Dragiša Binić.

Na kraju, zvezda večeri. Dejan Bodiroga je došao u restoran, a u tom momentu nema osobe koja nije bila oduševljena prisustvom istinske legende. Veliki Bodiroga je uvećao zaista skup sjajnih zvezda prisutnih na ovom druženju.

Foto: Promo

Emisija „Sportlight“ je u proteklom periodu među najgledanijima. Brojne ekskluzivne priče, gosti iz zemlje i inostranstva i teme koje zanimaju sportsku i širu javnost.

Kompanija SOCCERBET je ponosna što je partner ovakve emisije. Očekujte u 2024. još više sjajnih priča i ekskluzivnih gostiju.

Srećna Nova godina!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk