TAJNA "STARE DAME": Zoltan Sabo, Dušan Tadić i Vujadin Boškov zajedno na jubilarnom dresu Vojvodine (FOTO/VIDEO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

29. 12. 2023. u 16:05 >> 16:07

FUDBALSKI klub Vojvodina 6. marta 2024. obeležava 110 godina postojanja, a novosadski velikan odlučio je da na potpuno originalan način "isprati" impresivni jubilej.

ТАЈНА СТАРЕ ДАМЕ: Золтан Сабо, Душан Тадић и Вујадин Бошков заједно на јубиларном дресу Војводине (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: A. Ilić

Početkom sezone klub je predstavio nove dresove u prostorijama Istorijskog arhiva Novog Sada, a mnogim navijačima za oko je zapao gostujući dres koji nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Radi se o dresu u dve nijanse plave, sa zlatnim brojem i prezimenom, ali ono što je posebno zanimljivo jeste motiv koji se nalazi na celom dresu, a čine ga imena svih fudbalera koji su odigrali 110 ili više utakmica u dresu "stare dame".

Imena velikana utkana su u celom dresu, a neka od njih su i ono kapitena reprezentacije Srbije, Dušana Tadića, legendarnog Zoltana Saba, kao i Vujadina Boškova, Emila Rockova, Siniše Saničanina, ali i brojnih drugih igrača koji su ostavili dubok trag na stadionu "Karađorđe".

Kao što je poznato, pomenuti stadion u 2024. godini „slavi“ svoj stoti rođendan, dok će FK Vojvodina obeležiti 110 godina postojanja.

Čija se imena nalaze na dresu pogledajte u foto galeriji i video snimku u nastavku teksta:

BONUS VIDEO: SPEKTAKL U NOVOM PAZARU: Predstavljen Adem Ljajić

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S