"VEĆ SUTRA..." Saopštenje FK Crvena zvezda o grupi prvotimaca

Novosti online

08. 01. 2024. u 16:03

Fudbaleri Crvene zvezde započeli su sa medicinskim pregledima i testiranjima za prolećni deo sezone u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku, saopštio je danas šampion Srbije.

ВЕЋ СУТРА... Саопштење ФК Црвена звезда о групи првотимаца

FOTO: FK Crvena zvezda

"Nakon zimske pauze, prva grupa naših prvotimaca je prošla specijalističke medicinske preglede. 'Crveno-beli' fudbaleri su dolazili u grupama i redom obilazili doktorske ordinacije, te sa velikom koncentracijom pristupili svakom testiranju, počev od medicinskih, pa do motoričkih. Igrači su pokazali maksimalnu spremnost na samom početku drugog dela sezone, a prema rečima nadležnih lekara svi fudbaleri se nalaze u dobrom fizičkom stanju", navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

Tome se dodaje i sledeće:

"Odlična atmosfera nije izostala tokom pregleda, a tome su svedočili brojni osmesi na licima naših prvotimaca, koji su se ponovo okupili nakon praznika. Već sutra u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku, preostali deo ekipe će se podvrgnuti testiranjima, dok je zvanično okupljanje zakazano za 10. januar".

Podsetimo, Crvena zvezda je prvi deo sezone u Superligi Srbije završila na drugom mestu na tabeli sa 46 bodova, dva manje od vodećeg Partizana od kog je izgubila u "večitom derbiju" kojim je spuštena zavesa na jesenji deo prvenstva.

Prolećni deo sezone počeće 10. februara, a Crvena zvezda će u 20. kolu na svom terenu igrati sa ekipom Voždovca.

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MaxBet lansirao prvu potpuno AI generisanu marketinšku kampanju