KILIJAN MBAPE IZAZVAO BURU U SVETSKOM FUDBALU! Taman je objavljeno da prelazi u Real, a ono...

Novosti online

08. 01. 2024. u 20:13

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape još nije odlučio gde će da nastavi igračku karijeru, tvrdi menadžerski tim francuskog reprezentativca, prenosi RMC Sport.

КИЛИЈАН МБАПЕ ИЗАЗВАО БУРУ У СВЕТСКОМ ФУДБАЛУ! Таман је објављено да прелази у Реал, а оно...

FOTO: Tanjug/AP

Pojedini francuski mediji preneli su ranije danas da će Mbape na kraju sezone da nastavi karijeru u Realu, pošto se dogovorio sa madridskim klubom.

Mbape ima ugovor sa šampionom Francuske do kraja sezone. On ima pravo da pregovara sa drugim klubovima pošto je ušao u poslednjih šest meseci ugovora sa klubom iz Pariza.

"Kilijan nije postigao dogovor ni sa jednim klubom. Mbape ni sa jednim klubom nije pričao o svojoj budućnosti, niti mu je neko postavljao vremenske rokove", saopštio je menadžerski tim francuskog reprezentativca.


Mbape (25) je u PSŽ stigao 2017. godine iz Monaka, a ove sezone je za šampiona Francuske postigao 25 golova na 24 utakmice u svim takmičenjima.

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!