BIO JE JUNAK SRBIJE, A SAD: Radnički iz Niša doveo evropskog šampiona - bivšeg igrača Zvezde i PSV-a

Novosti online

08. 01. 2024. u 22:00

Srpski fudbaler Andrija Luković potpisao je danas za niški Radnički, potvđeno je klupskim saopštenjem.

БИО ЈЕ ЈУНАК СРБИЈЕ, А САД: Раднички из Ниша довео европског шампиона - бившег играча Звезде и ПСВ-а

FOTO: AP

Vezista rođen 1994. godine, sa bogatim internacionalnim iskustvom, na Čair je došao iz azerbejdžanske Zire, sa kojom je nedavno raskinuo ugovor.

Andrija Luković / FOTO: FK Radnički Niš

Luković je ponikao u Radu, gde je posle partija u mlađim selekcijama zaigrao i u seniorskom timu. Usledili su transferi u holandski PSV, Crvenu zvezdu, pa Voždovac, u kome je na 59 utakmica postigao 16 golova i zabeležio šest asistencija. Usledio je transfer u poljski Rakov, pa selidba u Portugaliju gde je nastupao za tamošnje superligaše – Famalikao i Belenenseš. Prethodnu sezonu odigrao je u ekipi Zira iz Azerbejdžana.

Svojevremeno je igrao za sve mlađe reprezentativne selekcije Srbije, a bio je član i zlatne generacije omladinske reprezentacije Srbije, koja je osvojila Evropsko prvenstvo u Litvaniji 2013. godine. Bio je strelac pobedonosnog pogotka u finalnoj utakmici protiv Francuske.
Luković je treće pojačanje Nišlija za drugi deo sezone, pre njega u klub su stigli Kamerunac Kolins Fai i Semir Smajlagić. 

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)