BIVŠI IGRAČ PARTIZANA U VOŽDOVCU: "Zmajevi" pojačali vezni red nekada velikom nadom crno-belih

Novosti online

09. 01. 2024. u 18:30

TREBALO je Lazar Pavlović da bude velika uzdanica Partizana. Ipak, nije se snašao u crno-belom pa je sada pronašao novi angažman i igraće u Superligi Srbije.

БИВШИ ИГРАЧ ПАРТИЗАНА У ВОЖДОВЦУ: Змајеви појачали везни ред некада великом надом црно-белих

FOTO: M. Vukadinović

Ovaj 22-godišnjak je pojačao Voždovac sa kojim je potpisao ugovor na tri godine i odmah se priključio ekipi na pripremama za drugi deo sezone.

- Lazar je igrač koji svojim profilom odgovara našem načinu i filozofiji igre. Svakako, elitni igrač svoje generacije koji nije još uspeo da profiliše karijeru onako kako je zamišljao, ali smatram da je sada na pravom putu i na pravom mestu. U prethodnim sezonama smo sa fudbalerima koji su imali slične putanje pokazali da možemo da ih vratimo u kolosek i pomognemo im da ostvare svoj potencijal i ne sumnjam da će to biti slučaj i sa Lazarom - rekao je sportski direktor "zmajeva" Bojan Leontijević.

Pavlović ne krije da je sa jasnim ciljevima stigao u Voždovac.

- Ciljevi koji su postavljeni, osvajanje Kupa i plasman u Evropu, odlična su motivacija... Pričao sam sa trenerom (Markom Savićem, prim. aut.) i video da imamo iste ambicije i želje, te mi je odluka da dođem na "Krov" bila laka. Živim već 12 godina na Voždovcu i to je svakako bio dodatni motiv. Mislim da svojim profilom i sposobnostima mogu da pomognem i želim da se što pre adaptiram. Svi smo mladi igrači, svi imaju veliki potencijal i to su pokazali na terenu, ostaje nam samo da vredno radimo i verujemo u sebe i ekipu - zaključio je Pavlović.

On je do sada u karijeri pored Partizana nastupao za kiparski AEL iz Limasola, kao i niški Radnički.

Voždovac je trenutno šesti na tabeli sa 28 bodova, a 10. februara, u prvoj utakmici drugog dela sezone gostuje Crvenoj zvezdi.

BONUS VIDEO: NAVIJAČI ZVEZDE PODIGLI ŠALOVE: Još jedna koreografija na "Marakani"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S