DRAGAN ROSIĆ I VUKAN SAVIĆEVIĆ NA PRAGU VOJVODINE: Novosađani za vikend dovode pojačanja

S. B.

12. 01. 2024. u 18:58

PRAG zimskog prelaznog roka u Vojvodini, kako se očekuje već za vikend, prvi će preći Dragan Rosić, golman niškog Radničkog i Vukan Savićević, veznjak, reprezentativac Crne Gore, trenutno slobodan igrač.

ДРАГАН РОСИЋ И ВУКАН САВИЋЕВИЋ НА ПРАГУ ВОЈВОДИНЕ: Новосађани за викенд доводе појачања

S.B.

To za „Novosti“ potvrđuje Marko Jovanović, sportski direktor Novosađana, i naglašava da klupsko rukovodstvo i novog trenera Božidara Bandovića, interesuju samo istinska pojačanja, ali ne i „gomilanje igrača“.

- Sve uslove oko prelaska Rosića smo dogovorili sa Radničkim i preostalo je da za vikend preciziramo detalje sa golmanom, pa se nadamo da će sve biti završeno u obostranom interesu, jednako tako i sa Savićevićem- kaže Jovanović.

Novosađani su jesenas primili čak 32 pogotka, pa je jasno opredeljenje da pojačanje među stativama potraže u reprezentativcu Rosiću. Takođe, izvesno je da će konkurenciju u timu zaoštriti Savićević, “zvezdino dete“ na poziciji veznog igrača, koji je za naš najtrofejniji klub odigrao 51 meč za tri sezone. Takođe, igrao je u Slovanu u Bratislavi, Visli u Krakovu i turskim klubovima Samsunspor i Giresunspo.

– Želimo kvalitetna pojačanja da unaprede ekipu. Konkretne ponude za naša tri fudbalera smo odbili, jer želimo da sačuvamo tim a reagovaćemo jedino ako stigne ponuda koja se ne odbija. Želja je da do polaska na pripreme na Kipar, zaokružimo priču o prelaznom roku i imamo još nedelju dana za to- kaže Jovanović.

Božidar Bandović, novi strateg Vojvodine, ističe da ima uvid u tim i igru i da zna način za unapređenje igre Novosađana.

– Imamo kvalitetnu ekipu, a želimo da se pojačamo u svim linijama, kako bismo imali jaku konkurenciju jer Vojvodina uvek mora da ide napred. Tim ne zavisi od jednog igrača a na svakom od njih je da u određenoj minutaži daju doprinos. Jer, teren je merilo- kaže trener Bandović.
 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!