PREMIJER LIGA "KLJUČA": "Anonimus" koji je dao gol Zvezdi i povratnik De Brujne režirali ludi preokret Mančester sitija (VIDEO)

Novosti online

13. 01. 2024. u 20:43

Juventus nastavlja da se pojačava na Balkanu.Mančester siti je bio na korak od novog kiksa u Premijer ligi, ali je uspeo da preokrene rezultat i pobedi kao gost ekipu Njukasla sa 2:3.

ПРЕМИЈЕР ЛИГА КЉУЧА: Анонимус који је дао гол Звезди и повратник Де Брујне режирали луди преокрет Манчестер ситија (ВИДЕО)

Foto: TANJUG/ AP Photo

Siti je na stadionu "Sent Džejms Park" poveo u 26. minutu - Bernardo Silva je postigao prelep gol udarcem petom posle dodavanja Kajla Vokera (VIDEO).

Međutim, Njukasl je preokrenuo za samo dva minuta. Aleksander Isak je poravnao posle dodavanja Bruna Gimaraeša u 35, a u 37. Entoni Gordon je posle kontranapada dao gol za vođstvo "svraka".


Imajući u vidu da bi novi neuspeh značajno udaljio njegovu ekipu od odbrane trona, Pep Gvardiola, trener Sitija, rešio je da sredinom drugog poluvremena ukaže šansu opravljenom Kevinu de Brujneu.

A on je golom i asistencijom omogućio trijumf šampiona.

Kevin de Brujne sa saigračima iz Mančester sitija slavi gol Njukaslu / Foto: TANJUG/ AP Photo

Najpre je De Brujne u 74. minutu dao gol za 2:2 (VIDEO), a u prvom minutu sudijske nadoknade vremena lob-dodavanjem omogućio da 20-godišnji Oskar Bob, koji je nedavno dao pogodak i Crvenoj zvezdi u Ligi šampiona, postane strelac, i to uz sjajnu kontrolu lopte (VIDEO).

Oskar Bob vešto postiže gol za pobedu Mančester sitija na gostovanju Njukaslu / Foto: TANJUG/ AP Photo

Posle ove pobede, Siti se vratio na drugo mesto tabele, sa 43 boda, dva manje od vodećeg Liverpula a jednim više od senzacionalne Aston Vile.

Četvrti je Arsenal sa 40, a slede Totenhem (39), Vest hem (34), Brajton, Čelsi i Mančester junajted (sa po 31) i ostatak premijerligaške konkurencije.

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

TEŠKO JE PRIČATI O RAFI, A NOVAK ĐOKOVIĆ...: Rodžer Federer bez dlake na jeziku o svojim velikim rivalima