OVO UOPŠTE NISU OČEKIVALI: Vladan Milojević iznenadio fudbalere Crvene zvezde na večernjem treningu

Novosti online

16. 01. 2024. u 20:28

Prvotimci FK Crvena zvezda su danas u popodnevnim časovima odradili poslednji trening pred kontrolnu proveru protiv kiparske Hlorake, koja je na programu u sredu od 17 sati po lokalnom, odnosno 16 časova po srpskom vremenu.

ОВО УОПШТЕ НИСУ ОЧЕКИВАЛИ: Владан Милојевић изненадио фудбалере Црвене звезде на вечерњем тренингу

FOTO: FK Crvena zvezda


Iako je bilo očekivano da nakon jutarnjeg dugog i napornog treninga, popodnevni bude lakšeg intenziteta - to uopšte nije bio slučaj.

Novi/stari trener Vladan Milojević pobrinuo se za to.

Naime, fudbaleri Crvene zvezde su na Kipru i tokom popodneva proveli preko 90 minuta na terenu.

"Temeljno su crveno-beli radili na taktici pred duel protiv Hlorake: sve je krenulo od zagrevanja, a prvotimci su trčali u grupama kako bi podigli radnu temperaturu. Usledile su vežbe aktivacije, a pored dinamičkog zagrevanja uz prepone i 'merdevine',  stručni štab je uz to insistirao na 'druženju' igrača sa loptom. Posle uvodnih 15 minuta, pa sve do kraja treninga radilo se na tehničko-taktičkim detaljima. Formacijski postavljeni na terenu, izabranici Vladana Milojevića su se temeljno posvetili prvo odbrambenom, a kasnije i ofanzivnom segmentu igre. 
 
Podeljeni u ekipe u finišu treninga, fudbaleri su imali zahtev da implementiraju sve one zadatke koje im je prethodno objašnjavao i nametnuo stručni štab. Umor nije pokolebao crveno-bele, pa su veoma koncentrisano i marljivo pristupili svakom zadatku kako bi igra našeg tima izgledala disciplinovano, ali uz to atraktivno i 'lepršavo'", navode crveno-beli u svom saopštenju za javnost.

Mladi oduševili ponašanjem

Da su puni entuzijazma i željni dokazivanja, mladi fudbaleri Crvene zvezde su pokazali ostavši dodatno da rade nakon završetka zvaničnog treninga.

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)