NAVIJAČI PARTIZANA MOGU DA ODAHNU: Kralj potvrdio - Saldanja definitivno nije na prodaju

Filip Milošević

20. 01. 2024. u 13:28

Mateus Saldanja definitivno nije na prodaju i ostaje igrač Partizana izjavio je danas sportski direktor "crno-belih" Ivica Kralj.

НАВИЈАЧИ ПАРТИЗАНА МОГУ ДА ОДАХНУ: Краљ потврдио - Салдања дефинитивно није на продају

FOTO: M. Vukadinović

- Saldanja ostaje igrač Partizana. Imali smo ozbiljne ponude za njega, ozbiljne pozive, međutim, Saldanja definitivno nije za prodaju - rekao je Kralj za TV Arena Sport.

Sportski direktor Partizana je rezimirao prelazni rok kluba. 

- Leonardo Ovusu je igrač Partizana, potpisao je ugovor na tri godine. Očekujemo ga u utorak ili sredu u Larnaki, zbog vize, cele papirologije potrebno je vreme da se to završi - rekao je Kralj.

Ekipi se jutros pridružio i novajlija iz Šahtjora Denil Kastiljo. 

Stigao je na šestomesečnu pozajmicu, bez opcije otkupa.

- Insistirali smo da napravimo neku opciju otkupa, ali Šahtjor nije hteo ni da čuje. To pokazuje da ga oni vide kao ozbiljno pojačanje za narednu sezonu - naveo je Kralj.

Dodao je da se sa Južnokorejcem Jung-jun Gohom pregovara od pre šest, sedam meseci, ali da tada nije završen transfer. 

- Sad smo blizu, no da ne pričamo previše dok se ne potpiše - rekao je Kralj.

Partizan bi za obeštećenje Pohangu morao da izdvoji 1,2 miliona evra.

Prema rečima Kralja, u pitanju je ozbiljno pojačanje, a igrač njegovih kvaliteta zaslužuje tako nešto. 

- Goh igra ofanzivnog veznog i bočnog napadača, smatram da će biti ozbiljno pojačanje za Partizan. Ako sve završimo sa Gohom, to je u principu to što se novajlija tiče - dodao je Kralj.

Crno-beli dres zadužio je mladi Nikola Miličić, a pred put na Kipar stigao je i novi golman Miloš Krunić.

- Miličić je došao kao bonus. Na njegovu nesreću imao je pauzu od tri meseca, nije igrao zbog povrede. To je sada sve u redu, ali biće mu potrebno vremena da se uklopi u sve što trener traži od njega. Verujem da je svestan gde je došao, a tu su i igrači da mu pomognu da što pre bude u ritmu. Krunić će pojačati konkurenciju među golmanima - zaključio je Kralj.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

TEŠKO JE PRIČATI O RAFI, A NOVAK ĐOKOVIĆ...: Rodžer Federer bez dlake na jeziku o svojim velikim rivalima