DECA SE ODUŠEVILA: Evo šta je Crvena zvezda uradila za mališane sa Kosova i Metohije

Novosti online

26. 01. 2024. u 16:49

Fudbalski klub Crvena zvezda je danas ugostio dve velike grupe mališana iz Kosova i Metohije i Novog Sada u Muzeju stadiona "Rajko Mitić" i tako nastavio sa društveno korisnim radom kojim je izmamio veliki broj osmeha kod dečaka i devojčica koji vole crveno-bele.

ДЕЦА СЕ ОДУШЕВИЛА: Ево шта је Црвена звезда урадила за малишане са Косова и Метохије

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda već tri godine ima odličnu saradnju sa Udruženjem građana Novog Sada, koji organizuju manifestaciju "Svim srcem za osmeh deteta" u kojoj im gostuju deca sa Kosova i Metohije, sa kojima obilaze i Marakanu, te je Vanja Božić u ime pomenutog udruženja istakao zadovoljstvo i zahvalnost srpskom šampionu:

- Pre deset godina smo pokrenuli inicijativu da organizujemo manifestaciju "Svim srcem za osmeh deteta", zato što smo bili fantastično ugošćeni od strane žitelja Kosova i Metohije, te smo hteli da ljubaznost uzvratimo na pravi način. U 2020. godini smo odlučili da proširimo posetu i na Beograd, odnosno najveću znamenitost naše prestonice, obilazimo Marakanu, koju krijemo kao iznenađenje, pa deca tek kada dođu u Novi Sad saznaju naš program obilazaka i oduševe se kada vide da ćemo posetiti dom fudbalera Crvene zvezde, gde je neizostavna kupovina crveno-belih suvenira, koje odnose kući. Nama je najvažnije da izvučemo osmehe na njihovim licima, a ideja je da bezbrižno provedu dan sa nama. Već tri godine imamo sjajnu saradnju sa SD i FK Crvena zvezda, koji nam uvek izlaze u susret i time čine zaista dobro delo, a mi se nadamo da ćemo akciju i proširiti u budućnosti - reči su Vanje Božića, člana Udruženja građana iz Novog Sada.

Deca sa Kosova i Metohije na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu / FOTO: FK Crvena zvezda


"Poznato je da za Zvezdu navija veliki broj ljudi i dece, pogotovo sa Kosova i Metohije, stoga smo danas ugostili dve grupe od tridesetak mališana što iz srca Srbije, što iz Novog Sada, koji su bili oduševljeni i nisu mogli da sakriju zadovoljstvo, s obzirom da je većina njih po prvi put imala priliku da dođe na Marakanu, dok je nama kao domaćinima sama poseta ostavila veoma lep i snažan utisak", navodi se u saopštenju crveno-belih.

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

I TENISERI SU ZATEČENI: Francuz potezom oduševio publiku (VIDEO)