"DELIJE" SE KRSTILE ZBOG NJEGA I PITALE OTKUD U ZVEZDI, A ON... Vladan Milojević pred podvigom sezone!

Александар Илић
Aleksandar Ilić

31. 01. 2024. u 15:31

Centarfor Crvene zvezde, koji je ekipu pojačao u poslednjim danima letnjeg prelaznog roka - Šerif Endiaje, znao je dobrano da "nervira" navijače u jesenjem delu prvenstva, ali najavljuje bolje dane pod Vladanom Milojevićem.

ДЕЛИЈЕ СЕ КРСТИЛЕ ЗБОГ ЊЕГА И ПИТАЛЕ ОТКУД У ЗВЕЗДИ, А ОН... Владан Милојевић пред подвигом сезоне!

FOTO: M. Vukadinović

U prvom delu sezone Endiaje nije opravdao poverenje navijača i trenera Baraka Bahara, mnogi su se pitali kako je on uopšte završio u Zvezdi, a na zimskim pripremama najavio je bolje dane. Šerif se oseća spremno i željno da preokrene sezonu u crveno-belom dresu. Takođe, dodao je da mu mnogo znači podrška trenera Vladana Milojevića.

- Osećam se mnogo bolje nego ranije. Kao što sam rekao, svi zaista uživamo na treninzima, iako su dugi i naporni. Na terenu se vidi da smo spremni i da ćemo biti sve više kako vreme bude odmicalo. Lično, osećam se spremno, započeo je Endiaje.

Visoki napadač je izneo utiske po dolasku na Kipar.

 - Prvi utisak po dolasku na Kipar je bio taj da svi uživamo u radu sa ekipom, što je veoma važno za tim. Treninzi su teški, ali morate naći način da vam budu zanimljivi i da uživate u njima. Dajemo sve od sebe, a trener dosta razgovara sa nama i posvećuje nam pažnju. To nam je veoma bitno.

M. Vukadinović

Crvena zvezda je do sada na Kipru odigrala četiri pripremne utakmice, ima maksimalan učinak, a Endiaje je postigao jedan efektan pogodak u pobedi nad ekipom Mladosti iz Lučana od 2:0.

- To je nešto što smo vežbali na treninzima i drago mi je da smo sproveli u delo na utakmici. Rezultat toga su četiri pobede na pripremama. To nam znači za samopouzdanje. Bili su nam potrebni trijumfi kako bi bili što sigurniji u sebe u domaćem šampionatu.

Endiaje za mlade igrače ima samo reči hvale, a navodi primere Nedeljkovića i Mijatovića kao nešto što treba slediti.

- Mladi igrači slušaju sve što im se kaže, vidite to i po izrazima njihovih lica. Pogledajte Nedeljkovića i Mijatovića i vidite da im se snovi ostvaruju pred očima. Mislim da je to razlog motivisanosti  i truda na svakom treningu. Za sve nas je dobro da imamo mlade i talentovane igrače, koji mogu da postaju bolji uz nas iskusnije. Pomoći će i oni nama, a i mi njima.

Govorio je napadač i o pogotku protiv Mladosti posle centaršuta Radojevića.

- Sigurno da ćete viđati slične golove i kada počne prolećni deo sezone. Utakmica protiv Mladosti je bila teška, ali je to normalno kada su pripreme u toku. Morate da se trudite i borite. Drago mi je zbog gola. Trener mi takođe daje dosta samopouzdanja, a navijačima bih poručio da ono najbolje tek sledi.

Za kraj je govorio o tome kako provodi slobodno vreme, kojeg nema previše za vreme zimskih priprema.

- Nemamo mnogo slobodnog vremena, ali kada ga bude, uglavnom se odmaram. Osim toga, gledam filmove, pričam telefonom i gledam utakmice na Afričkom kupu nacija - podvukao je Endiaje.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)