INZAGI PRED VELIKI DERBI INTER - JUVENTUS: Treba da budemo savršeni? Pa, dobro...

Novosti online

04. 02. 2024. u 07:55 >> 12:09

Ovog vikenda očekuje nas još jedan derbi u Seriji A u kojem će ekipa Intera ugostiti Juventus. Biće to meč koji može imati veliku važnost kada je reč o budućem šampionu Italije, pošto ova dva tima deli samo bod na tabeli.

ИНЗАГИ ПРЕД ВЕЛИКИ ДЕРБИ ИНТЕР - ЈУВЕНТУС: Треба да будемо савршени? Па, добро...

Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Trener ekipe Intera iz Milana Simone Inzagi svetsan je važnost ovog derbija, ali i pritiska igranja pred svojim navijačima.

- Oba tima će imati pritisak, ali mi smo srećni što možemo da odigramo utakmicu nakon odličnog starta u šampionatu. Igramo na svom stadionu i imaćemo pritisak naših navijača, koje ćemo pokušati da oraspoložimo. Biće potreban savršen Inter? Tome se i nadam. Trenutno su svi momci na raspolaganju, osim Kuadrada – rekao je Inzagi najavljujući ovaj megdan.

Trener nerazura istakao je da je utakmica važna, ali ne i najvažnija od kad je na klupi milanske ekipe.

- Biće to važan italijanski derbi, osim na tabeli, i po drugim aspektima i trudićemo se da damo sve od sebe. Međutim, to nije najvažnija utakmica otkako sam ovde, posle finala Lige šampiona. Mi u Interu znamo da je svaka utakmica važna. U januaru smo igrali pet i sve smo dobro uradili, doneli kući trofej. Želimo da pobedimo – ne skriva Inzagi.

U prethodnom kolu italijanskog šampionata, ekipa Intera je savlada Fjorentinu, dok je Juventus remizirao sa Empolijem. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SUSRET ZVEZDA U BERLINU: Ana Ivanović i Rodžer Federer pred egzibicioni turnir (VIDEO)