SPORTSKI DIREKOR TORINA UDARIO PO SRBINU: Zbog ovoga je Nemanja Radonjić prodat

Александар Илић
Aleksandar Ilić

04. 02. 2024. u 14:44

Sportski direktor Torina Davide Vanjati govorio je o prodaji Nemanje Radonjića.

СПОРТСКИ ДИРЕКОР ТОРИНА УДАРИО ПО СРБИНУ: Због овога је Немања Радоњић продат

FOTO: EPA

Srpski reprezentativac nije ostavio svoj pečat u Torinu, te ga je uprava "bikova" prodala", a Italijan tvrdi da se klub na taj potez odlučio zbog manjka profesionalizma.

- Imali smo one koji nisu pokazali dovoljan entuzijazam da brane boje Torina i pokazali su neprofesinalnost prema klubu. Žao mi je što to moram da kažem, ali je to tako.

Vanjati je potom nastavio u istom tonu da osipa paljbu po 27-godišnjem krilu.

- Jedino ispravno je bilo da zadržimo one koji žele da dođu u trening centar svako jutro i trude se da napreduju.

Dotakao se sportski direktor Torina i hrvatskog trenera Ivana Jurića i činjenicu da mu ističe ugovor sa klubom na kraju sezone.

- Nismo još uvek pričali o tome, bio sam zaista zauzet prethodnih dana. Pričaćemo mirno, u najboljem interesu Torina i svih nas. Razgovaraćemo i sa predsednikom Urbanom Kairom koji će saopštiti odluku kada bude bila doneta - zaključio je Vanjati.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

ŽIVOT IM SE MENJA ZBOG STROGIH PRAVILA KRUNE: Princ DŽordž i princeza Šarlot uskoro nigde više neće smeti da putuju zajedno