VAN DAJK KAPITENSKI: Prekretnica meča je bila moja odgovornost

Novosti online

05. 02. 2024. u 12:56

FUDBALERI Liverpula su doživeli težak poraz u nedelju od ekipe Arsenala. Tobdžije su na svom stadionu slavile sa 3:1, a na udaru kritika najviše se našla odbrana ekipe Jirgena Klopa.

ВАН ДАЈК КАПИТЕНСКИ: Прекретница меча је била моја одговорност

FOTO: AP

Komandant defanzivne linije gostiju Virdžil van Dajk preuzeo je punu odgovornost za poraz koji je njegova ekipa doživela na stadionu "Emirejts".

 - Bio je to težak dan za nas. Gol za 2-1 (koji je postigao Martineli) – preuzimam punu odgovornost za to. Bio je to veliki trenutak na utakmici. Trebalo je da donesem bolju utakmicu i to je bolna tema. Moram da kažem da je prekretnica meča bila moja odgovornost. To želim da raščistim. Oporaviću se od toga - rekao je Van Dajk posle utakmice. 

Van Dajk se izvinio i navijačima. 

 - Alison me je dodirnuo i nisam mogao da otklonim opasnost, ali ja sam kriv. Žao mi je što su navijači došli i gledali ovaj meč. Bio je to nepotreban poraz -  kazao je holandski defanzivac.

Liverpul i dalje drži prvo mesto na tabeli Premijer lige sa 51 bodom, dok ih Arsenal prati, ali samo sa dva boda zaostatka. Treće i četvrto mesto dele ekipe Aston vile i Mančester sitija sa 46 bodova, s tim što "građani" imaju i dve utakmice manje.

BONUS VIDEO: ZVEZDA POČELA PRIPREME: Vladan Milojević odradio prvi trening po povratku u klub

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)