O POTEZU KRISTIJANA RONALDA BRUJI CEO SVET: Srbi ga razbili, a onda je on uradio nešto najodvratnije... (VIDEO)

Novosti online

09. 02. 2024. u 08:59

PORTUGALAC Kristijano Ronaldo ponovo se našao u centru velikog skandala i to pošto je njegov Al Nasr poražen od Al Hilala koji predvode Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić, i to rezultatom 2:0.

О ПОТЕЗУ КРИСТИЈАНА РОНАЛДА БРУЈИ ЦЕО СВЕТ: Срби га разбили, а онда је он урадио нешто најодвратније... (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Twitter/@liberta___depre

Meč je odigran u okviru prijateljskog Rijad kupa, blistali su srpski reprezentativci, a Sergej je čak i postigao pogodak za 1:0, ali je sve palo u senku zbog sramnog ponašanja Ronalda za vreme i posle utakmice.

Portugalac je prvo ušao u rat sa navijačima koji su mu sa tribina skandirali "Mesi, Mesi", te ih je verbalno napao i rekao "Ja sam Kristijano, ja sam Kristijano, ne Mesi".

I nije se tu zaustavio. Krenuo je Ronaldo ka svlačionici i dva šala Al Hilala pala su mu ispred nogu. Portugalac je uzeo jedan šal, zatim je napravio gnusan potez - istim je obrisao međunožje, bacio ga nazad na tribinu i nastavio put svlačionice.

Ovo je definitivno potez kakav ne priliči jednom sportisti, ali ne možemo da kažemo da nas Ronaldo nije navikao na slične situacije...

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PROBLEM ZA ZVEZDU: Milojević morao da zameni jednog od ključnih igrača