ĆURČIĆ PRED PARTIZAN: Probaćemo da napravimo iznenađenje

Novosti online

10. 02. 2024. u 11:38

Ekipa Javora otovriće prolećni deo sezone protiv jesenjeg šampiona na svom terenu u subotu od 14 časova. Očekivanja pred duel izneo je strateg ekipe iz Ivanjice Radovan Ćurčić.

ЋУРЧИЋ ПРЕД ПАРТИЗАН: Пробаћемо да направимо изненађење

FOTO: AP

Svestan je strateg domaćeg tima ko njegovoj ekipi dolazi u goste.

- Prva utakmica i najteži protivnik. Dolazi nam jesenji šampion, koji je apsolutni favorit u ovom duelu. Očekujem dobru fudbalsku predstavu, a od svojih igrača da daju maksimum. Pokušaćemo da pariramo Partizanu u određenim segmentima igre, pogotovo u onima u kojima su kvalitetniji. Verujemo u svoje mogućnosti i da uz veliku borbu i zalaganje možemo do pozitivnog rezultata - započeo je Ćurčić i dodao:

 - Poznato je da Javor nikada do sada nije savladao Partizan i da je to jedan od retkih klubova u državi protiv kojeg nemamo pobedu. Pokušaćemo da napravimo određeno iznenađenje. Partizan je jesenji šampion, ali još bolje izgleda nego tada.

Istakao je i da je Partizan doveo kvalitetna pojačanja.

 - Kvalitetna pojačanja su doveli i mislim da će još bolje izgledati ovog proleća. Ipak, mi pokušavamo da iskoristimo svoje šanse i suprotstavimo se takvoj ekipi. Sigurno nas očekuje lepa predstava i većeg motiva od dolaska Partizana za igrače nema.

FOTO: M. Vukadinović

Bivši selektor reprezentacije Srbije naglasio je da mu je najveći problem odlazak dva bitna igrača Petra Gigića i Ibrahima Tanka.

 - Sa jedne strane, srećan sam što su dva naša igrača, koja su dala mnogo Javoru, našla inostrani angažman i napravila korak više u karijeri i sa te strane smo svi u klubu srećni. Javor je klub koji se, između ostalog, izdržava transferima igrača. Ja to kao trener razumem, a s druge strane smo i stručni štab i klub i ja u problemu, jer nismo spremno dočekali odlazak ta dva igrača. Stručni štab je mnogo radio u prethodna tri dana, čeka nas dosta posla i idemo u prvu utakmicu sa timom koji tokom priprema nije nastupio nijednom. Ali, to je rad u Javoru, moramo dati sve od sebe i boriti se. To uvek govorim igračima, da igrač Javora mora da se bori, muči i pati i iz toga izlazi sve jači i jači. Na kraju krajeva, igrači koji nisu pre Javora stekli pravu afirmaciju su odnosom i radom to učinili ovde i sada smo uspeli da uradimo transfere za te igrače. To je sigurno i veliki motiv za one koji su ostali u Javoru, dobra poruka i slika da kroz dobar rad mogu napredovati u karijeri - zaključio je Ćurčić.

BONUS VIDEO: "KALINIĆ I LUČIĆ SU KLjUČ": Sa Dejanom Karovićem o reprezentaciji, večitima, Nikoli Jokiću...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NADAO SAM SE DA OVAJ DAN NIKAD NEĆE DOĆI: Federer poslao dirljivu poruku Nadalu (FOTO)