UŽAS! Grom ubio fudbalera tokom utakmice (VIDEO)

Novosti online

12. 02. 2024. u 11:02

VELIKA tragedija dogodila se u toku utakmice.

УЖАС! Гром убио фудбалера током утакмице (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Naime, u sudaru lokalnih timova na stadionu Silivanga u Bandungu, u Indoneziji, dogodila se strašna tragedija koja je potresla celu fudbalsku zajednicu. Nažalost, grom je usmrtio fudbalera Septijana Raharju (34), što je izazvalo šok i nevericu među prisutnima.

Na video-snimku, koji se brzo proširio društvenim mrežama, može se videti trenutak kada je Raharja pao na teren nakon udara groma, dok je nekoliko saigrača bilo u blizini.

- Do incidenta je došlo kada je grom udario žrtvu na stadionu. Zove se Septijan Raharja, iz Subanga je - potvrdili su iz policije.

Lokalni izveštaji su preneli da je Raharja u početku disao nakon udara groma i da je prebačen u bolnicu, ali je, nažalost, ubrzo preminuo.

Ova tragična vest izazvala je veliku tugu među navijačima, saigračima i ljudima širom Indonezije. Raharja je bio omiljeni fudbaler, a njegova iznenadna smrt ostavila je prazninu u srcima mnogih.

Incident poput ovog baca svetlo na pitanje bezbednosti na sportskim terenima, posebno u vezi sa vremenskim nepogodama. Organizatori sportskih događaja moraju ozbiljno shvatiti potrebu za adekvatnim merama predostrožnosti kako bi se zaštitili učesnici i gledaoci od potencijalnih opasnosti kao što je udar groma.

Septijan Raharja će zauvek ostati u sećanju kao odlični fudbaler čija je karijera prekinuta na tragičan način. Njegova strast prema fudbalu i doprinos lokalnom timu će biti trajno upamćeni, a njegova prerana smrt ostavlja veliku prazninu u fudbalskoj zajednici.

BONUS VIDEO: Vatromet i slavlje "orlova" - Srbija je na EURO nakon 24 godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MAJDOV PROGOVORIO: Počelo je od LGBT zastava, a ako mi braniš da se krstim, ne igram po tim pravilima