CRNO-BELA POJAČANJA! Partizan u finišu prelaznog roka angažovao dva igrača

M. Bl.

13. 02. 2024. u 16:53

POVREDA novajlije Nikole Miličića, zarađena na početku priprema na Kipru, primorala je Partizan da u finišu prelaznog roka izađe na tržište i potraži štopera koji bi trebalo i da donese kvalitet i da ima ulogu bonusa u timu Igora Duljaja.

ЦРНО-БЕЛА ПОЈАЧАЊА! Партизан у финишу прелазног рока ангажовао два играча

Foto: FK Partizan

 Izbor je pao na visokog štopera Čukaričkog Bojana Kovačevića (19) koji u poslednje vreme nije bio u prvom planu na Banovom brdu, a u nekoliko ranijih duela sa klubom iz Humske je bio među najboljima na terenu. Pored njega crno-beli dres će zadužiti i njegov dojučerašnji klupski drug Aleksa Janković (23) koji je stasavao u mlađim kategorijama kluba iz Humske.

Saradnja sa mladim defanzivcem je dogovorena na godinu i po dana, a Čukaričkom će pripasti obeštećenje od 500.000 evra. Kovačević i njegov sada već bivši klub često tokom prvog dela sezone nisu bili na istim talasnim dužinama, pa je visoki štoper prve minute u sezoni upisao tek 29. oktobra protiv Vojvodine. Kasnije je propustio još četiri utakmice dok je na prolećnoj premijeri protiv Radnika u Surdulici proveo na terenu svih 90 minuta.

Kada je Aleksa Janković u pitanju on će u Humskoj, bar po slovu ugovora, takođe provesti narednih godinu i po dana. Momak koji je prošao sve mlađe selekcije Partizana bio je priključen prvom timu 2019, ali nije uspeo da se nametne, pa je usledila pozajmica u Voždovac, a zatim 2021. potpis ugovora sa Čukaričkim. Teže oštećenje pluća tokom pandemije korona virusa je značajno prikočilo njegov razvoj. U prvom delu sezone odigrao je samo šest utakmica za "brđane" u Superligi i po dve u kvalifikacijama Lige Evrope, odnosno u grupnoj fazi Lige konferencija.

Dolazak dvojca Čukaričkog i definitivno predstavlja kraj ulaznih transfera u Humsku, dva dana pre zvaničnog završetka zimskog prelaznog roka.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DIVAC IZABRAO NAJBOLJU EVROPSKU PETORKU: Ova imena jača su i od američkog drim-tim, imali tu i Nikole Jokića?