SUPRUGA POKOJNOG SINIŠE MIHAJLOVIĆA OTKRILA ITALIJANIMA: Bolonja isplatila ceo ugovor posle smrti

M. Bl.

17. 02. 2024. u 14:15

URUČILA je Bolonja otkaz Siniši Mihajloviću otkaz samo tri meseca pred smrt, posle pet odigranih kola i tri osvojena boda, ali je klub sa "Renato Dalare" ispao izuzetno korektan posle prerane smrti legende našeg, italijanskog i svetskog fudbala.

СУПРУГА ПОКОЈНОГ СИНИШЕ МИХАЈЛОВИЋА ОТКРИЛА ИТАЛИЈАНИМА: Болоња исплатила цео уговор после смрти

FOTO: Tanjug/AP

To je u intervjuu "Mesađeru" otkrila Sinišina udovica Arijana.

- Ispoštovala je Bolonja Sinišinu platu do isteka ugovora. Izvanredan gest, koji mi je u tom periodu zbunjenosti dao izvesnu sigurnost. Predsednik Saputo, Bergamini, Fenuči, Marčeti, Di Vajo, niko me od njih nije zaboravio. Bolonja je poseban klub i poseban grad za mene, tako će i ostati zauvek - rekla je Arijana.

Cela ta priča oko smene u ranoj fazi prvenstva je Mihajloviću očekivano teško pala.

- Siniša to nije očekivao i bio je veoma uznemiren zbog toga, uostalom i on je to rekao. Nikada ne bi podneo ostavku, želeo je da nastavi jer je njegova želja da se bori bila jedinstvena. Bolonja je izabrala drugi put i ne mogu da ih osuđujem. 

U nedelju sledi novi veliki emotivni naboj za porodicu prerano preminule legende kada Lacio u 12.30 bude dočekao Bolonju na "Olimpiku".

- Znam, to je Sinišin meč, biću na stadionu i vratiću se fudbalu od kojeg sam se udaljila. I moji sinovi su zainteresovani za taj meč, oni su zagriženi navijači "bjankoćelesta". Navijači Lacija su posebni, učinili su da se ne osećam samom. Voleli su Sinišu, da se razumemo kao i navijači Bolonje. Dva posebna okruženja - zaključila je Arijana u emotivnom razgovoru za "Mesađero".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PROBLEM ZA ZVEZDU: Milojević morao da zameni jednog od ključnih igrača