ZVEZDA SE POJAČAVA IZ PREMIJER LIGE? Reprezentativac Kanade velika želja crveno-belih

Z. Ćorović

16. 02. 2024. u 15:52

MLADI napadač Uroš Sremčević izgleda neće biti jedina Zvezdina "lasta" u zimskom prelaznom roku. Srpski šampion je zainteresovan da dovede Ričija Lareju (29) iskusnog desnog beka Notingem Foresta i kanadske reprezentacije, pregovori idu u dobrom pravcu i novo pojačanje moglo bi uskoro da dođe na "Marakanu".

ЗВЕЗДА СЕ ПОЈАЧАВА ИЗ ПРЕМИЈЕР ЛИГЕ? Репрезентативац Канаде велика жеља црвено-белих

Foto: Profimedia

Larej ove sezone nije igrao za "šumare" u Premijerligi, jer je bio na pozajmici Vankuveru. Prošle sezone za Forest je sakupio samo pet utakmica i to kada je klub bio u Čempionšipu, tako da je očigledno da Englezi žele da ga prodaju jer ga nemaju više u ozbiljnim planovima. Pre Vankuvera, bio je pozajmljen i Torontu pa je prošle godine u MLS ligi skupio 30 utakmica na kojima je postigao tri gola, uz sedam asistencija.

U selekciji Kanade je standardan, odigrao je 48 utakmica. Sve najbolje o njegovim kvalitetima Zvezdini čelnici mogli su da čuju i od Milana Borjana, dugogodišnjeg golmana zemlje "javorovog lista", koji je u svoje vreme nagovarao crveno-bele da angažuju i Alfonso Dejvisa, pre nego što ga je zgrabio Bajern.

Dovođenje Lareja je neophodno jer je mladi Kosta Nedeljković povredio kuk i čeka ga pauza od meseca dana, a poznato je i da će se on na kraju sezone preseliti u Aston Vilu.

BONUS VIDEO: "BILO JE VELIKO ISKUSTVO IGRATI SA TAKVIM MAJSTOROM": Kaluđerović o Kanuteu, i bogatoj karijeri

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)