"PREUZIMAM KRIVICU NA SEBE": Oglasio se predsednik FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić

Novosti online

18. 02. 2024. u 22:45

Predsednik FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić preuzeo je odgovornost za rezultate u tekućoj sezoni, istakao da veruje u igrače i pozvao navijače da pruže podršku ekipi, jer im je ona sada najpotrebnija.

ПРЕУЗИМАМ КРИВИЦУ НА СЕБЕ: Огласио се председник ФК Војводина Драгољуб Збиљић

FOTO: Privatna arhiva

Vojvodina je u prva dva prolećna kola prvo remizirala protiv Mladosti u Novom Sadu (1:1), a danas je poražena od Radničkog u Kragujevcu (2:1).

 - Kao predsednik kluba preuzimam lično na sebe krivicu za sve rezultatske probleme koje imamo u ovoj takmičarskoj sezoni, ali želim i da izjavim da potpuno verujem u igrače koji nose dres Vojvodine da će naći načina da ovu sezonu iznesu na svojim plećima onako kako se od njih očekuje. Želim da im dam javnu podršku i poručim da verujem u njih. Svaki sledeći meč za naš klub biće presudan, pa pozivam sve koji žele da pruže podršku da to i pokažu u narednim danima, nedeljama i mesecima na stadionu, jer se ljubav i podrška sad najviše vide i prepoznaju - poručio je Zbiljić.

Vojvodina u narednom kolu dočekuje ekipu Spartaka.

BONUS VIDEO: UPISAO SE I ENDIJAJ: Napadač Zvezde stavio tačku na utakmicu u Novom Pazaru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata