NARUŠAVA UGLED KLUBA: Čelnici Bešiktaša otpustili Delibaša jer ima profil na sajtu za upoznavanje

Novosti online

19. 02. 2024. u 15:15

ČELNICI Bešiktaša raskinuli su ugovor sa fudbalerom Emirhanom Delibašem zbog činjenice da ima otvoren profil na jednom sajtu za onlajn upoznavanje.

НАРУШАВА УГЛЕД КЛУБА: Челници Бешикташа отпустили Делибаша јер има профил на сајту за упознавање

Profimedia

 - Sa Emirhanom Delibašem smo se sporazumno rastali. Delibašu želimo uspeh u budućoj karijeri - stoji u kratkom klupskom saopštenju.

Svi vodeći turski mediji su objavili da su se čelnici "orlova" na taj potez odlučili jer je mladi 21-godišnji vezni fudbaler otvorio profil na sajtu koji služi za upoznavanje putem interneta, što po mišljenju ljudi iz Bešiktaša narušava ugled kluba.

Delibaš je ponikao u Bešiktašu, ali je za prvi tim odigrao samo jedan meč. Prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Goztepeu, gde je odigrao samo dva meča i postigao jedan gol. Ove sezone je do otkaza bio deo prvog tima Bešiktaša, ali nije dobio priliku da zaigra ni u jednom takmičenju.

BONUS VIDEO: JOŠ JEDAN DEBITANT SE UPISAO U STRELCE: I Goh zatresao mrežu IMT-a

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MAJDOV PROGOVORIO: Počelo je od LGBT zastava, a ako mi braniš da se krstim, ne igram po tim pravilima