SRBIN SE POVREDIO PROTIV BARSELONE: Mihailo Ristić će morati da zaboravi na teren neko vreme

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

20. 02. 2024. u 22:35

NIKAKO da srpski fudbaler Mihailo Ristić uhvati pravi ritam u dresu Selte. Njemu je tokom duela sa Barselonom pre tri dana, nastradala zadnja loža, pa ga sada čeka pauza.

СРБИН СЕ ПОВРЕДИО ПРОТИВ БАРСЕЛОНЕ: Михаило Ристић ће морати да заборави на терен неко време

FOTO: Profimedia

Levi bek tima iz Viga će zbog toga sa terena odsustvovati oko meseca dana, a već je jesenas bio na poštedi, tačnije krajem oktobra i početkom novembra imao je problema sa kolenom.

Ristić je do sada odigrao 11 prvenstvenih mečeva, uz to ima i tri nastupa u Kupu, a zabeležio je 1.007 minuta.

Nema sumnje da će ovo uticati na tim sa "Balaidosa", pošto startna postava u meču sa Barselonom dovoljo govori o statusu koji ima kod iskusnog Rafaela Beniteza.

Podsetimo, Srbin je u klub na početku ove sezone stigao u Seltu iz portugalske Benfike.

BONUS VIDEO: "BILO JE VELIKO ISKUSTVO IGRATI SA TAKVIM MAJSTOROM": Kaluđerović o Kanuteu, i bogatoj karijeri

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

ANA IVANOVIĆ SE VRAĆA NA TEREN: Zaigraće posle osam godina, poznato ko će joj biti rivalka