VOJVOĐANSKI DERBI ZA PRVE PROLEĆNE BODOVE : Novosađani meču sa Spartakom dodali i humanitarnu dimenziju

S. B.

24. 02. 2024. u 17:25

VOJVOĐANSKI derbi, u kom u nedelju (18.30) na „Karađorđu“ fudbaleri Vojvodine dočekuju Spartak, pored takmičarskog, veoma bitnog za oba rivala, imaće i humanitarni karakter.

ВОЈВОЂАНСКИ ДЕРБИ ЗА ПРВЕ ПРОЛЕЋНЕ БОДОВЕ : Новосађани мечу са Спартаком додали и хуманитарну димензију

S.B.

Jer, sav novac od prodaje ulaznica namenjen je za pomoć devetočlanoj porodici Krstić u Temerinu, koja je zbog požara ostala bez krova nad glavom.

Novosađani, jednako kao i Subotičani, od starta proleća, uknjižili su samo bod, pa priželjkuju prvu superligašku pobedu ove godine, u kojoj obeležavaju jubilej, 110 godina od osnivanja kluba.

– Čestitke našem klubu za 110. rođendan- kaže Božidar Bandović, trener Vojvodine.- Utakmica sa Spartakom je veoma bitna za nas, a želimo da pokažemo dobru igru, koju smo negovali na pripremama i ritam i koga ćemo se držati. Rezultati trenutno nisu u skladu sa očekivanjima, ali u nekim delovima igre izgledamo dobro. Verujem u igrače koji bi trebalo da pobede tu negativnu energiju i nervozu, da budu smireniji. Želja je da igramo sa više energije i jačim intenzitetom. Imamo kvalitet i pred nama je utakmica da ga iskoristimo i pokažemo.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata