FRANCUZI GA OBOŽAVAJU: Nemanja Matić je (i dalje) zvezda

Novosti online

24. 02. 2024. u 18:44

Srpski fudbaler Nemanja Matić odigrao je još jedan odličan meč za novi klub Lion koji, od njegovog dolaska, ne zna za drugi ishod osim za pobede.

ФРАНЦУЗИ ГА ОБОЖАВАЈУ: Немања Матић је (и даље) звезда

Foto: Profimedia

Lion je u petak uveče upisao pobedu protiv Meca u gostima (2:1), četvrtu uzastopnu u prvenstvu i u svakoj od četiri utakmice Matić je bio starter.

Novom trijufmu doprineo je mirnom, sigurnom partijom u sredini terena, preciznim pasovima, čitanjem protivničkih akcija, guranjem lopte u "for" igračima ispred sebe. Bio je konstantno dobar čitav meč.

O Nemanjinoj partiji protiv Meca piše i francuski mediji, najtiražni među njima "Figaro".

- Vezni igrač Liona je bio na svakom delu terena, u pobedi svog tima 2:1 protiv loše plasiranog Meca. Učestvovao je u igri u oba pravca, u destrukciji igre Meca i u građenju akcija svog tima, imao je više od 100 dodira sa loptom - piše u izveštaju utakmice u kojem je najviše apostrofiran učinak našeg igrača.

Strelci za goste, u preokretu, bili su Lakazet i Benrama.

Ipak, Matić je igrač o kome se najviše piše kao igraču koji je uradio najveći deo posla.

- Bio je nezaustavljiv tokom cele utakmice - nastavljaju se pohvalama na račun Matića.

- Njegov doprinos se ogleda u tome što je imao 79 uspešnih dodavanja iz 97 pokušaja, posebno se istakavši u defanzivnim zadacima. Čini se da je njegova uloga u veznom redu zaista dobro definisana, jer igrao više nego kada je igrao u Renu pre svog transfera ove zime - zaključili su.

Bonus video Trening fudbalera Crvene zvezde pred duel sa Mančester sitijem

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

I TENISERI SU ZATEČENI: Francuz potezom oduševio publiku (VIDEO)