FUDBALSKA "LUDNICA" U TURSKOJ: Dušan Tadić i Fenerbahče bili pred nokautom, a onda golčina, pa neverovatan 96. minut (VIDEO)

Novosti online

24. 02. 2024. u 19:15

FUDBALERI Fenerbahčea u 27. kolu turske Superlige isprva nisu opravdali očekivanja svojih pristalica - gubili su od petoplasirane Kašimpase, ali su na kraju ipak trijumfovali, i to u dramatičnoj završnici.

ФУДБАЛСКА ЛУДНИЦА У ТУРСКОЈ: Душан Тадић и Фенербахче били пред нокаутом, а онда голчина, па невероватан 96. минут (ВИДЕО)

Alex Nicodim / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić bio je starter u ekipi "Fenera", koja se od samog početka našla u problemima - rival joj nije davao da "diše", a oba takmaca imala su do velikog po šest šuteva, mahom nepreciznih.

Kada je defanzivac Kašimpase, pozajmljeni igrač Troa, Porozo, dao gol za 0:1 u 58. minutu...

... činilo se, usled nedovoljno dobre igre domaćina, da će on teško uspeti da, makar privremeno, prestigne Galatasaraj na čelu tabele.

No, preokret se ipak desio.

I to kako...

Najpre je majstorski slobodan udarac u 64. minutu izveo Mert Hakan Jandaš, poslavši loptu preko živog zida u donji deo mreže:

A onda je u 96. minutu Batsšuai izveo penal, za koji će rivali "Fenera" sigurno smatrati da je prestrogo dosuđen.

Iako je golman Kašimpase, Janar, odbranio taj udarac Belgijanca koji je u drugom poluvremenu odmenio Edina Džeka, Batsšuai je pritrčao odbijenoj lopti i hladnokrvno doneo izuzetno važan trijumf domaćinu:

Usled ovog preokreta, Fenerbahče sada ima 70 bodova, jedan više ali i utakmicu više od drugopasiranog Galatasaraja, koji tek treba da odigra utakmicu sa sedmoplasiranim Antalijasporom.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!