BLISTALI PRED NOVAKOM: Joveljić i Mesi pogodili u remiju Galaksija i Intera, srpski fudbaler ponosan (VIDEO)

Đ. S.

26. 02. 2024. u 16:53

ELITNO društvo u publici, inspirisalo je Dejana Joveljića i Lea Mesija da upišu prvence u novoj sezoni MLS. U remiju L. A. Galaksija i Inter Majamija (1:1), Srbin i Argentinac su zablistali a sve je sa tribina ispratio Novak Đoković sa sinom Stefanom, uz Vladeta Divca koji se od dolaska Joveljića u SAD ustalio na mečevima holivudskog kluba.

БЛИСТАЛИ ПРЕД НОВАКОМ: Јовељић и Меси погодили у ремију Галаксија и Интера, српски фудбалер поносан (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Iskoristio je Novak "prazan hod" do početka turnira u Indijan Velsu (6. mart) da poseti Los Anđeles i odgleda interesantan meč dva kluba koja povezuje ime Dejvida Bekama. U Galaksiju je igrao, dok Majamijem trenutno rukovodi i sanja da ga odvede do šampionske titule u MLS.

Nole napada peti "Laureus"

NOVAK Đoković još jednom je nominovan za sportistu godine u izboru "Laureusa". Najbolji je teniser sveta, četiri puta do sada je osvajao ovo prestižnio priznanje, a ove godine, konkurencija će mu biti atletičari Armand Duplantis (Švedska) i Noa Lajls (SAD), automobilista Maks Ferštapen (Holandija) kao i fudbaleri Erling Haland (Norveška) i Lionel Mesi (Argentina).

I može se reći da je imao Đoković šta da vidi. Joveljić je Galaksi doveo u prednost u 75. minutu nakon slabije reakcije odbrane gostiju sa Floride, posle asitencije Delgada, preostalo mu je samo da pogodi praznu mrežu.

Mogao je domaćin i ranije do vođstva, ali je nekadašnji Barselonin akademac Riki Puć promašio penal sredinom prvog poluvrememna. Srpski centarfor je na terenu ostao sve do 86. minuta kada ga je zamenio Beri, a vredno je napomenuti i da je Dejanu pripala čast da postigne prvi gol L. A. Galaksija u novoj sezoni. Ipak, prvenac nije bio pobedonosan pošto je Inter preko Mesija u 92. minutu stigao do izjednačenja i boda, a akcija Lea i Đordija Albe, neodoljivo je podsetila na mnoštvo istih iz perioda dok su bili saigrači u Barseloni.

- Veoma specijalan osećaj i jako sam ponosan što sam postigao gol pred našim navijačima. Srećan sam što su došli u ovolikom broju i nadam se da ćemo pobediti još mnogo utakmica i da ćemo se i u budućnosti viđati na stadionu - poručio je Joveljić posle meča i otišao na druženje i slikanje sa Đokovićem i Divcem.

Bonus video: "Delije" poslale poruku Rusiji na meču Crvena zvezda - Voždovac

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MaxBet lansirao prvu potpuno AI generisanu marketinšku kampanju