"LEPO JE DATI GOL PRED ĐOKOVIĆEM I DIVCEM, ALI..." Dejan Joveljić otvorio dušu posle megdana sa Mesijem (VIDEO)

Novosti online

27. 02. 2024. u 11:09

Dejan Joveljić je odlično odigrao na početku nove MLS sezone. Za rivala su on i Los Anđeles galaksi imali Inter iz Majamija predvođen Lionelom Mesijem, a pritom je u publici bilo mnogo zvezda. Hale Beri je predvodila one filmske, a kada se o sportskim radi, tu je bio Novak Đoković sa sinom Stefanom, ali i Vlade Divac. Pa opet, iako je pred njima dao gol, Joveljić nije nazadovoljniji.

ЛЕПО ЈЕ ДАТИ ГОЛ ПРЕД ЂОКОВИЋЕМ И ДИВЦЕМ, АЛИ... Дејан Јовељић отворио душу после мегдана са Месијем (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, iskoristio je najbolji teniser "prazan hod" do početka turnira u Indijan Velsu (6. mart) da poseti Los Anđeles i odgleda interesantan meč dva kluba koja povezuje ime Dejvida Bekama. U Galaksiju je igrao, dok Majamijem trenutno rukovodi i sanja da ga odvede do šampionske titule.

I, može se reći da je imao Đoković šta da vidi. Joveljić je doveo domaćine u prednost u 75. minutu nakon slabije reakcije odbrane gostiju sa Floride. Posle asistencije Delgada, preostalo mu je samo da pogodi praznu mrežu:

Srpski centarfor je na terenu ostao sve do 86. minuta, kada ga je zamenio Beri, a nedugo zatim Galaksi je ispustio trijumf.

Inter je preko Mesija u 92. minutu stigao do izjednačenja i boda, a akcija Argentinca i Žordija Albe neodoljivo je podsetila na one iz perioda dok su bili saigrači u Barseloni:

Posle meča, Joveljić je ovako sumirao utiske:

- Kad igraš protiv najboljeg, i to pred najboljim navijačima, onda sanjaš o tome da budeš dostojan te situacija. Drago mi je što sam dao gol pred najboljim teniserom svih vremena, Đokovićem, i legendom košarke Divcem, ali bih voleo da smo pobedili pred rekordnim brojem gledalaca na našem stadionu. Imamo velike ciljeve za ovu sezonu i ne mogu da dočekam da opet igram pred najboljim navijačima na svetu - poručio je srpski reprezentativac na Instagramu, uz fotografiju sa Lionelom Mesijem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dejan Joveljic (@joveljic)

Bonus video: "Delije" poslale poruku Rusiji na meču Crvena zvezda - Voždovac

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)